ΠΗΡΕ ΣΕΙΡΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ... ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑΖΑΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΛΕΕΙ ΤΟΝ "IMAGE MAKER" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...


Απάντηση στις δηλώσεις Αμβρόσιου έδωσε η Μαρία Κανελλοπούλου, βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ, που επιτίθεται στο μητροπολίτη, λέγοντας πως ο Αμβρόσιος δεν πληρώνεται από τους φορολογούμενους, για να κάνει τον «image maker» της Χρυσής Αυγής.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στις δηλώσεις του μητροπολίτη, κατηγορώντας τον πως με τις παραινέσεις του προς τη Χρυσή Αυγή προκαλεί την τοπική κοινωνία, που ο ναζισμός «άφησε νεκρούς, αποκαΐδια, ξεκληρισμένες οικογένειες, ορφανά παιδιά και κυρίως μνήμες που δεν πρέπει να σβήσουν».

Η Μαρία Κανελλοπούλου καλεί τον Αρχιεπίσκοπο και την Ιερά Σύνοδο «να τον μαζέψουν» και ζητά από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων να πάρει θέση για τις πρακτικές του μητροπολίτη.

«Εμείς θα επιμείνουμε, ξαναθυμίζοντας σε αυτόν και τους ομοϊδεάτες του ότι αμείβεται με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων ως ανώτερος κληρικός και όχι για να ασκεί καθήκοντα ''image maker'' της νεοναζιστικής συμμορίας» τονίζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγοντας πως «θα πρέπει να θυμίσουμε στον Αμβρόσιο, ότι δυστυχώς γι' αυτόν, οι χρυσές δουλειές του Μεσαίωνα έχουν τελειώσει!». protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: