‘Mix It Up Day’. Αριστερό πρόγραμμα κοινωνικής μηχανικής που πιέζει τους μαθητές των αμερικάνικων δημοσίων σχολείων να αναμιγνύονται με "διαφορετικά" παιδιά



Οι τελευταίες προσπάθειες της κοινωνικής μηχανικής, του ‘social engineering’, (δηλαδή, «της τέχνης της χειραγώγησης των ανθρώπων στο να εκτελούν συγκεκριμένες ενέργειες»), από την πλευρά των αμερικάνικων δημόσιων σχολείων και των αριστερού λόμπι ονομάζεται ‘Mix It Up Day’ (‘Ημέρα Ανακατέματος’).  Το έργο αυτό σε μεγάλο βαθμό προωθείται από μια αριστερή και εμφανώς αντι Λευκή οργάνωση, γνωστή ως Southern Poverty Law Center (SPLC), η οποία συνέβαλε στο κλίμα μίσους και μισαλλοδοξίας που οδήγησαν σε πράξεις εγχώριας τρομοκρατίας, αυτό το καλοκαίρι στην Ουάσιγκτον. Το ABC News αναφέρει σε ένα άρθρο της Colleen Curry μια μικρή αντίδραση κατά της τελευταίας ιδεολογικής σταυροφορίας του SPLC :
Το ‘Mix It Up Day’ είναι η αριστερή κοινωνική μηχανική.
Μια εκστρατεία σε όλες τις ΗΠΑ που ενθαρρύνει τα παιδιά να συναναστρέφονται με άλλα παιδιά που είναι «διαφορετικά» από αυτά, έχει δεχτεί τα πυρά από μια συντηρητική οργάνωση υπέρ της οικογένειας, η οποία υποστηρίζει ότι μια φιλο-γκέι ατζέντα πλασάρεται στα παιδιά της Αμερικής.
  
Η οργάνωση ‘American Family Association ασκεί κριτική στο "Mix It UpDay" που διοργανώθηκε από την ‘Teaching Tolerance’, την επιχείρηση ‘anti-bullying (αντι-εκφοβισμού) του Southern Poverty Law Center.
Ο Maureen Costello, διευθυντής του Teaching Tolerance, είπε ότι η ομάδα ξεκίνησε την εθνική εκστρατεία πριν από 11 χρόνια, την οποία οργάνωσε έτσι ώστε τα σχολεία να μπορούν να συμμετέχουν και να ενθαρρύνουν τους μαθητές να καθίσουν με εκείνους που συνήθως δεν κάνουν παρέα κατά τη διάρκεια του γεύματος.
«Η καφετέρια είναι στην πραγματικότητα το μέρος όπου τα παιδιά έχουν την τάση να διαχωρίζονται σε ομάδες», είπε. «Προσπαθούμε να τους περάσουμε την ιδέα ότι πρέπει να εμπιστεύονται τους ανθρώπους μιας άλλης ομάδας. Έτσι αρχίσαμε το ‘Mix It Up Day’. Για μια μέρα, θα πρέπει να ανατεθεί στα παιδιά να καθίσουν τυχαία με άλλους ανθρώπους που κανονικά δεν θα κάθονταν».
Σημειώστε ότι αυτή η προσπάθεια της κοινωνικής μηχανικής, που προωθείται από μια αριστερή οργάνωση, είναι υποχρεωτική σε πολλά σχολεία. Δεν αφορά το να μάθουν οι μαθητές μαθηματικά, φυσική ή ιστορία. Εδώ προωθείται μια συγκεκριμένη ιδεολογία και η αλλαγή των φυσικών προτύπων συμπεριφοράς των παιδιών.
Ωστόσο, τα σχολεία που υπόγραψαν με την SPLC να οργανώσουν το ‘Mix It Up Day φέτος έχουν γίνει στόχος μιας εκστρατείας που βλέπει το SPLC ως μια «φανατική φιλο-ομοφυλοφιλική ομάδα».
«Το Southern Poverty Law Center χρησιμοποιεί αυτό το έργο για να φοβερίσει με την γκέι ατζέντα του, και την ίδια στιγμή να εκφοβίσει και να φιμώσει τους μαθητές που έχουν βιβλικές απόψεις για την ομοφυλοφιλία», έγραψε στην ιστοσελίδα της AFA την 1η Οκτωβρίου.
Η ομάδα κάλεσε τους γονείς να κρατήσουν τα παιδιά στο σπίτι στις 30 Οκτωβρίου, την ημέρα που τα σχολεία μπορούν να εφαρμόσουν δραστηριότητες του ‘Mix It Up’. Ζητούν, επίσης, τους υποστηρικτές τους να γράψουν γράμματα και να πάρουν τηλέφωνο τα σχολεία που συμμετέχουν και να τους ενθαρρύνουν να χαλάσουν τα σχέδια του ‘Mix It Up Day’.
Ο Bryan Fischer, διευθυντής της AFA λέει : "Μπορείτε να δείτε να γίνεται το ίδιο πράγμα που συμβαίνει με τη νομοθεσία κατά του εκφοβισμού. Καταλήγει να χρησιμοποιείται ως ένα σφυρί για την φίμωση των Χριστιανών μαθητών που αντιτίθενται στην αποδοχή της ομοφυλοφιλίας ως κάτι ‘φυσιολογικό’. Αν πεις το παραμικρό για να επικρίνεις την ομοφυλοφιλική συμπεριφορά, έχεις κατηγορηθεί για ρητορική μίσους".
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: