ΕΒΡΑΪΚΗ ΧΟΥΝΤΑ!!! ΤΟ Κ.Ι.Σ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΙΜΗ ΠΑΝΟΥΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΤΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ «ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΕΣ»!!!


ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ» «ΦΩΤΑΔΙΣΤΕΣ» ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ CORPUS CHRISTI!!!
Η επίμαχη αφίσα, που προκάλεσε την οργή των Εβραίων και των παλλακίδων τους
Τον Τζίμη Πανούση τον θεωρούσαμε και τον θεωρούμε αισχρό και χυδαίο. Με κρύο "χιούμορ", που το έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές για να υβρίσει τον Χριστό, την Παναγία και τον Χριστιανισμό γενικότερα. Άρα, δεν ανήκουμε στους υποστηρικτές / θαυμαστές του. Κάθε άλλο!
 
 
Όμως, η προσπάθεια του εβραϊκού κράτους εν κράτει στην Ελλάδα (λέγε με Κ.Ι.Σ) να τον φιμώσει επειδή "προσβάλει", είναι εξωφρενική!!! Κι ακόμα πιο εξοργιστική, η ελεεινή στάση των λεγόμενων "φωταδιστών" και "ελευθεριακών έκφρασης τέχνης", που ΒΥΣΣΟΔΟΜΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, αλλά ζητούν κι αυτοί με μια φωνή την παραδειγματική τιμωρία του Τζίμη, επειδή προσέβαλε τους Εβραίους!!!
Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά. Η παραπάνω αφίσα, προκάλεσε την ακόλουθη ανακοίνωση από το Κ.Ι.Σ:
ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ



Αφίσα με έντονα αντισημιτικό περιεχόμενο έχει αναρτηθεί σε πολλά σημεία  κεντρικών δρόμων της Αθήνας. Στην αφίσα, η οποία διαφημίζει μουσική παράσταση, αποτυπώνεται το Αστέρι του Δαυίδ –σύμβολο της εβραϊκής θρησκείας- περιπλεγμένο με τον αγκυλωτό σταυρό –σύμβολο του Ναζισμού.

Το ΚΙΣΕ απευθύνθηκε με επιστολές του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αντ. Ρουπακιώτη και τον γ.γ. Θρησκευμάτων κ. Γ. Καλαντζή, ζητώντας τις κατά την κρίση τους ενέργειες για το θέμα της επαίσχυντης αφίσας. 
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή του ΚΙΣΕ: «Η απεικόνιση επί της εν λόγω αφίσας προσβάλει βάναυσα τόσο την ίδια τη θρησκεία μας όσο και τη μνήμη των 6 εκατομμυρίων Εβραίων αδελφών μας θυμάτων του Ολοκαυτώματος».

Παράλληλα το ΚΙΣΕ απευθύνθηκε και στους κυριότερους Δήμους όπου η εν λόγω αφίσα έχει αναρτηθεί, και συγκεκριμένα στους Δήμους Αθηναίων, Ψυχικού, Αμαρουσίου, Χαλανδρίου, Π. Φαλήρου και Αλίμου, ζητώντας την απομάκρυνσή της από τις οδούς των Δήμων αυτών. Ήδη η ανταπόκριση ορισμένων Δήμων είναι θετική.
                           Αθήνα, 21 Φεβρουαρίου 2013

Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος
Μάλιστα, στην ίδια σελίδα υπάρχει και σχετικό άρθρο που συμφωνεί με τα όσα γράφει η ανακοίνωση και το υπογράφει η Ξένια Κουναλάκη (μήπως έχει σχέση με τον γνωστό Κουναλάκη του ΣΥΡΙΖΑ;) στην Καθημερινή! ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ Κ.Ι.Σ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗ ΦΙΜΩΣΗ ΠΑΝΟΥΣΗ!!!
Καταρχήν, να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Ο Τζίμης πολλές φορές έχει παρομοιάσει τα εγκλήματα και τη συμπεριφορά των Εβραίων κατά των Παλαιστινίων, με αυτά που έπαθαν εκείνοι από τους Ναζί. ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ "ΚΥΡΙΟΙ" ΤΟΥ Κ.Ι.Σ;;;
Πάμε παρακάτω: Το συγκεκριμένο σύμβολο που χρησιμοποίησε στην αφίσα, υπάρχει σε αφθονία στο Διαδίκτυο! Πατήστε π.χ "nazism zionism" ή κάτι αντίστοιχο να δείτε τι θα σας βγάλει! Τι θα κάνετε, "κύριοι" του Κ.Ι.Σ; Θα...κατεβάσετε όσες σελίδες το αναπαράγουν;;;
Υπάρχουν φυσικά και οι θεωρίες, καθώς και τα ιστορικά στοιχεία για την άρρηκτη σχέση Χίτλερ (και άλλων Ναζί) με τον τρισκατάρατο Σιωνισμό. Διαβάστε εδώ σχετικά.
ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΦΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ;;; ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΗΠΩΣ;;;
Δεν λέγεται Χούντα, τρομοκρατία και φίμωση της τέχνης αυτό; Ε "φωταδιστές";
Διότι αν δεχθούμε πως όντως ο Πανούσης "προσβάλει τη μνήμη των 6 εκατομμυρίων Εβραίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος", στην περίπτωση π.χ του Γέροντα Παϊσίου ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΤΑΝ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ;;; ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΑΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ;;;
Γιατί όταν γίνονται αντίστοιχα - και πολύ χειρότερα! - με θυμα τον Χριστιανισμό έχετε το θράσος να μιλάτε για "σκοταδισμό", "μεσαίωνα" όσων αντιδρούν, ενώ η αντίδραση του Κ.Ι.Σ είναι "δικαιολογημένη"; Θα μας πείτε κ. Κουναλάκη, που εγκαλείτε την αριστερά στο σύνολό της "να προσέχει" (!!!) όταν αναφέρεται σε Εβραίους;;;
Πρόκειται φυσικά, για το ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ όλων αυτών των άθλιων υποκειμένων που ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ!
Για μια ακόμα φορά, οι διάφοροι τσάτσοι που πουλούν "αριστεριλίκι" και "προοδευτιλίκι", ΚΑΤΑΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ, κλείνοντας ευλαβικά γόνυ μπροστά στο μεγάλο...αφεντικό!!!
Όσο για το Κ.Ι.Σ; Βρήκε και τα κάνει! Είπαμε - εδώ και πολύ καιρό - κράτος εν κράτει είναι...!        
Υ.Γ. Να υποθέσουμε, ω "φωταδιστές" πως π.χ το ακόλουθο εξώφυλλο του Πανούση είναι "σατιρικό", "η τέχνη δεν φιμώνεται" κλπ;
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: