ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΗΣ ΕΡΤ – ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΟΔΥΡΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΣ

920180ba42285e0964ee225b12120efc_L
Απ’ αυτή τη σελίδα σέρνουμε καθημερινά τα… εξ’ αμάξης στη μνημονιακή κυβέρνηση του φον Αντωνάκη. Σήμερα θα κάνουμε μια εξαίρεση και θα τον συγχαρούμε (!!!) για πρώτη –και μάλλον για… τελευταία- φορά, για την απόφασή του να κλείσει αμέσως η –μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει, το παραδάκι πέφτει άκοπα- kopriterie της ΕΡΤ!
Σφοδρές είναι οι αντιδράσεις του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, ψηφοφόροι και προπαγανδιστές των οποίων ήταν όλοι, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο δημοσιογράφο της σοβιετικής ΕΡΤ. Μάλιστα, τα δύο συγκυβερνώντα κόμματα-πτώματα σήκωσαν… επαναστατική παντιέρα για τους πρασινοφρουρούς και κοκκινοφρουρούς της ΕΡΤ και απειλούν να ρίξουν τη συγκυβέρνηση! Τώρα θίχτηκαν! Όταν ψήφιζαν μαζί με τη ΝΔ το κόψιμο των μισθών και των συντάξεων, την εξάλειψη του 13ου και 14ου μισθού, τα χαράτσια, τους νέους φόρους, την εξίσωση πετρελαίου κίνησης και θέρμανσης κι όλα τα άλλα οριζόντια σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, ήταν καλά. Τώρα που θίχτηκε –επιτέλους!- ο πιο σκληρός πυρήνας του αριστερισμού στην Ελλάδα, θυμήθηκαν -οι αναίσθητοι- την… κοινωνική τους ευαισθησία.
Ιδού και η σχετική ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, που εδώ κι έναν ολόκληρο χρόνο ήταν πλήρως αποκλεισμένη από τη δήθεν «δημόσια» τηλεόραση-φωλιά των σταλινοτσολιάδων:
«Η Ε.Ρ.Τ. ανήκει θεωρητικά στον ελληνικό λαό, δε σέβεται όμως 1 εκατομμύριο Έλληνες πολίτες που υποστηρίζουν την Χρυσή Αυγή, τους υβρίζει διαρκώς ως… “νεοναζί” και δεν δίνει ποτέ βήμα σε εκπροσώπους του κόμματός μας. Δυστυχώς, κανένα από τα διεφθαρμένα κοινοβουλευτικά κόμματα δεν διαμαρτυρήθηκε γι’ αυτό το έλλειμμα δημοκρατίας, αντιθέτως το υποστήριξε. Τα ίδια και χειρότερα πράττουν και τα ιδιωτικά κανάλια των νταβατζήδων, των οποίων οι συχνότητες ανήκουν στον ελληνικό λαό και έχουν παραχωρηθεί παράνομα στους καναλάρχες. Εκδίδουμε το παρόν δελτίο Τύπου γνωρίζοντας ότι δεν πρόκειται να προβληθεί από κανέναν δημόσιο ή ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό. Και μετά αποκαλούν εμάς “ναζί και αντιδημοκράτες”.
(ΥΓ): Bye-bye Ελισάβετ…

Δεν υπάρχουν σχόλια: