Ο ΓΚΙΟΥΛΕΝ ...ΡΑΒΕΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟ ΣΑΒΑΝΟ...



Τι είχε πει νεαρός ασκητής πριν ενάμιση χρόνο
Ανέλπιστα καταιγιστικές οι εξελίξεις στην Τουρκία :
«Όταν ξεκινούσαμε φορέσαμε το σάβανό μας» είχε πει παλιότερα ο Ερντογάν και τώρα που η αναπνοή του Γκιουλέν φτάνει μέχρι τον γιο του, του οποίου φημολογείται ότι επίκειται η σύλληψη, αντιλαμβάνεται ότι ήρθε η ώρα της απόσυρσης...
Μην ξεχνάτε το μήνυμα ασκητή που αναρτήσαμε και χρονολογείται στο καλοκαίρι του 2012 :
«Όταν θα φύγει ο Ερντογάν - είτε τον διώξουν, είτε πεθάνει - πάρε τρόφιμα για 6-7 μήνες... Όσο είναι αυτός πάνω, με την Τουρκία δύσκολα να γίνει κάτι. Αυτός ελέγχει τα πράγματα...» (περισσότερα ΕΔΩ).

Για να μην έχετε αυταπάτες ποιοι κρύβονται πίσω από τον Γκιουλέν να ενημερώσουμε ότι ο ισλαμιστής αυτός ηγέτης ζει απομονωμένος σε ένα αγρόκτημα στην Αμερική και από εκεί διευθύνει τις ομάδες του ανά τον κόσμο.
Ο εν λόγω κύριος, εκτός των άλλων, είχε στενές σχέσεις με τον Πάπα Ιωάννη Παύλο...
Θυμηθείτε τα λόγια του γέροντα Παΐσιου για το πως λειτουργεί το παγκόσμιο σύστημα :
«Όσο για την κατάσταση στην πρώην Γιουγκοσλαβία, αυτή είναι προϊόν του Βατικανού. Είναι οι «ευλογίες » του Πάπα, του «μεγάλου χριστιανού». Τα νοήματα όλων αυτών συλλαμβάνει ο διεθνής σιωνισμός, το διεθνές χρηματιστήριο που ονομάζεται Αμερική. Αμερική δεν υπάρχει. Οι σιωνιστές είναι η Αμερική. Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά, το προωθούν στο Βατικανό, αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια και στην συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν σήμερα τα σατανικά σχέδια. Αυτοί κατόρθωσαν και αιχμαλώτισαν τους ηγέτες μας.»
(Γέροντας Παΐσιος)
Άρα καταλαβαίνει ο καθένας ποιοι αποφάσισαν την αποπομπή Ερντογάν...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: