ΑΥΤΟ-ΜΠΟΥΓΕΛΩΜΑ ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟΝ ΚΑΙ ΠΑΣΑΝ…


Ιστορίες κρετινισμού

Του Μιχάλη Τζανάκη

Ένας νέος τρόπος αντιμετώπισης κάθε μικρού ή μεγάλου προβλήματος είναι το «επώνυμο» «αυτό-μπουγέλωμα». Μια άκρως «αποτελεσματική» δυτικότροπη «ανθρωπιστική» πράξη κάτι σαν «πανάκεια» δια πάσαν νόσον και πάσαν …..!!!
Καθημερινά έχουμε πλήρη ενημέρωση ποιοι «διάσημοι» -ηθοποιοί, «καλλιτέχνες», μοντέλα, ποδοσφαιριστές, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, ξένοι και Έλληνες- αυτό-μπουγελώθηκαν, προσφέροντας τα μέγιστα στην ανθρωπότητα, που ζει άλλη μια ζοφερή περίοδο της ιστορίας της.
Η ηλιθιότητα και ο κρετινισμός δεν αποτελούν προφανώς κάτι καινοφανές, αλλά πλέον διαφημίζεται και επιπλέον αποτελεί και μέρος της ενημέρωσής μας. Είναι πολύ ουσιαστικό για τον κάθε πολίτη του κόσμου να έχει τακτική ενημέρωση για πράξεις «αυτοθυσίας» Ελλήνων και άλλων Δυτικών- και όχι μόνο- «πολιτισμένων» αστέρων του διεθνούς τζετ σετ, οι οποίοι δίνουν το «καλό παράδειγμα», ώστε μπορούμε ν’ ατενίζουμε το μέλλον του πλανήτη με μεγαλύτερη αισιοδοξία μετά από αυτήν την πράξη τους.
Αν νομίζατε πως ο κόσμος έχει μόνο να επιδείξει πράξεις βίας, εγκλημάτων, γενοκτονιών, μίσους, παράνοιας, πλανάσθε πλάνην οικτράν. Αυτός ο κόσμος, «ο μικρός, ο μέγας», έχει πολλούς, μα πάρα πολλούς ηλίθιους και γελοίους τύπους, που συναγωνίζονται σε «επικινδυνότητα» τους εγκληματίες. Κάποιος βέβαια-εύλογα- θα αναρωτηθεί: είναι εξίσου επικίνδυνος ο «τζιχαντιστής» που καρατομεί έναν Αμερικανό όμηρο, με το δίδυμο των θηλυπρεπών μόδιστρων που «αυτό-μπουγελώθηκαν» στην παραλία της Μυκόνου, για «καλό σκοπό», υπό τις επευφημίες δεκάδων ερμαφρόδιτων ηλιοκαμένων υπάρξεων;
Προφανώς όχι. Στην πρώτη περίπτωση η «βαρβαρότητα» είναι βεβαιωμένη και τετελεσμένη, στην δεύτερη περίπτωση έχουμε «βιασμό» της κοινής λογικής που μπορεί να οδηγήσει τον άνθρωπο σε οποιαδήποτε ηλίθια πράξη, ακόμα και στο φυσικό έγκλημα. Με τα αυτο-μπουγελώματα των «διάσημων», απλά αναστέλλεται κάθε περίπτωση ανάσχεσης της «βαρβαρότητας», αφού αυτό δεν δύναται να γίνει από μια «παγκοσμιοποιημένη κοινωνία βλακών και ηλιθίων».
Θα μπορούσε να είναι αντικείμενο ευτράπελης προσέγγισης η εικόνα να ρίχνουν λεκάνες και δοχεία νερού στα κεφάλια τους οι ηθοποιοί, οι ποδοσφαιριστές, οι δημοσιογράφοι, αλλά μάλλον σε ιλαροτραγωδία μου φέρνει.
Βέβαια με «ιντριγκάρει» το ενδεχόμενο να δω κανένα Άδωνη, Σαμαροβενιζέλο, και Στουρναροχαρδούβελη να αυτό-μπουγελώνονται-μπας και ξυπνήσουν-, αν και το πλέον ορθόδοξο θα ήταν το αυτό-μαστίγωμά τους, αν όχι ακόμα και «χαρακίρι»-για ακόμα μεγαλύτερη κοινωνική προσφορά της πράξης τους
. Θα ήταν πράξεις για πάρα πολύ «καλό σκοπό», ίσως καλύτερο απ’ το αυτό-μπουγέλωμα της Σακίρα και της… Συνατσάκη!!! 


http://olympia.gr/2014/08/21/%ce%b1%cf%85%cf%84%ce%bf-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%bb%cf%89%ce%bc%ce%b1-%ce%b4%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%b1%ce%bd-%ce%bd%ce%bf%cf%83%ce%bf%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%b1

Δεν υπάρχουν σχόλια: