Ρατσιστής λοιπόν και ο Αίσωπος;

Αλοίμονό σου, εάν είσαι εργάτης, γερόντισσα, ΑΜΕΑ, Λέλα Καραγιάννη (και άλλα θύματα γενοκτονίας από χέρια Τούρκων και ούνων) και δεν έχεις στην τρέχουσα συγκυρία σχέση με άτομα του ιδίου φύλου...
Ο φασίστας της γειτονιάς σου, ο πάμπλουτος Νταβατζής ή ο ισλαμιστής μαχαιροβγάλτης θα μπορεί να σε ξεσκίσει χωρίς να θεωρηθεί “ρατσιστής”. 

Από τον Διονύση Τ. 

Τα ισχυρά λόμπις των εξουσιαστών, με τα έξυπνα κολπάκια κάποιων εθνοκάπηλων, προσπαθούν να μετατρέψουν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο σε μνημείο φασισμού. Σε τυραννικό εξουσιαστικό όπλο. 

Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΙΣΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ

Όσο έχουμε καιρό, παιδιά, λίγες μέρες μας έχουν ακόμη απομείνει, μέχρι τις 26 Αυγούστου που ψηφίζεται στην Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, 

(μέσα στο οποίο υπάρχει και διάταξη που επιβάλει ποινική δίωξη και εν συνεχεία φυλάκιση των πολιτών, οι οποίοι απορρίπτουν με δημόσιες δηλώσεις τους την… ομοφυλοφιλία!) 

Όπου θα πάρει μπάλα και τον Αρχαίο Έλληνα ΑΙΣΩΠΟ, ο οποίος θα θεωρηθεί ως ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ και θα τον οδηγήσουν τον κακομοίρη στο αυτόφωρο, ας θυμηθούμε μία ωραία και διδακτική διήγησή του για την «υπερήφανη» ομοφυλοφυλία

Ο ΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ (S108.C.104.F256.) 

«Όταν ο Δίας έπλασε τους ανθρώπους, έβαλε μέσα τους διάφορες αρετές και διάφορες ευαισθησίες. Ύστερα είδε ότι ξέχασε να βάλει τη ντροπή μέσα στους ανθρώπους. Αλλά δεν είχε κάποια “πόρτα” από την οποία να βάλει τη ντροπή μέσα στον άνθρωπο. Τότε πρόσταξε τη ντροπή να μπει στον άνθρωπο από τον πισινό του. 

Η Ντροπή δεν το δεχόταν!
"Όχι!", φώναζε, "δεν θα περάσω από μια τέτοια τρύπα! Είμαι η ρίζα των αρετών, και δεν μου αξίζει κάτι τέτοιο". 

Αλλά του Δία η εντολή ήταν άκαμπτη:
“Πρέπει να μπεις, και μάλιστα από τον πισινό, γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δεν κάνει να μείνουν οι άνθρωποι δίχως ντροπή”. 

Αναστέναξε η ντροπή, δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, “Εντάξει”, είπε, “θα μπώ, αλλά με μια συμφωνία: αν μετά από εμένα μπεί από την ίδια οπή κάτι άλλο, εγώ θα φύγω από εκείνον τον άνθρωπο!”

“Σύμφωνοι”, είπε ο Δίας. 

Έτσι, η ντροπή μπήκε και κατοίκησε στους ανθρώπους, αλλά όποιος άνδρας πορνεύεται (ομοφυλοφυλία), χάνει για πάντα την αίσθηση της ντροπής!»  

ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 
Ζεὺς καὶ αἰσχύνη

«Ζεὺς πλάσας ἀνθρώπους τὰς μὲν ἄλλας διαθέσεις εὐθὺς αὐτοῖς ἐνέθηκε, μόνης δὲ αἰσχύνης ἐπελάθετο. Διόπερ ἀμηχανῶν πόθεν αὐτὴν εἰσαγάγῃ, ἐκέλευσεν αὐτὴν διὰ τοῦ ἀρχοῦ εἰσελθεῖν. Ἡ δὲ τὸ μὲν πρῶτον ἀντέλεγε καὶ ἠναξιοπάθει. Ἐπεὶ δὲ σφόδρα αὐτῇ ἐπέκειτο, ἔφη• Ἀλλ᾿ ἔγωγε ἐπὶ ταύταις ταῖς ὁμολογίαις εἴσειμι ὡς, ἂν ἕτερόν μοι ἐπεισέλθῃ, εὐθέως ἐξελεύσομαι. Ἀπὸ τούτου συνέβη πάντας τοὺς πόρνους ἀναισχύντους εἶναι. 
Τούτῳ τῷ λόγῳ χρήσαιτο ἄν τις πρὸς ἄνδρα πόρνον.»

http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: