ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!


ΤΟΝ ΑΡΧΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΣΤΑΥΡΟ ΔΗΜΑ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΔΩΣΙΛΟΓΗ  ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!




 Μείον 7,5% το Χρηματιστήριο - Φεύγουν αφήνοντας καμμένη γη!
Τον αρχινεοταξίτη Σταύρο Δήμα συνάντησε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Σαμαράς, μια μέρα μετά την ανακοίνωση της επίσπευσης της διαδικασίας εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας και απ'ότι φαίνεται αυτός θα προτείνει για υποψήφιο πρόεδρο της Δημοκρατίας,
Μια κίνηση που "κλειδώνει" τις εκλογές, αφού φάνηκε ότι δεν υπήρχε καμία προετοιμασία από την πλευρά της κυβέρνησης και όλα γίνονται υπό την πίεση του Βερολίνου.
Το όνομα του Δήμα είναι αμφίβολο αν θα συγκεντρώσει και τους 170 βουλευτές, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι αυτός υποψήφιος. Μπορεί να έχει κάποιο "άσσο στο μανίκι" του ο Σαμαράς και να θέλει να αιφινιδιάσει.

Σε κάθε περίπτωση όμως θα είναι πολύ δύσκολη έως αδύνατη η εκλογή προέδρου από την παρούσα βουλή.

Αυτό δείχνουν οι ομαδικές δηλώσεις ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ αλλά και ανεξάρτητων βουλευτών που προέρχονται από το χώρο της συγκυβέρνησης όπως ο Μίμης Ανδρουλάκης.
Αυτό αποδεικνύεται και από τον πανικό με τον οποίο υποδέχθηκε  την είδηση περί Σ.Δήμα η χρηματιστηριακή αγορά  και καταρρέει βίαια στο -7,5%!
O Δήμας, είναι ενδιαφερόμενος για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας και το τελευταίο διάστημα είχε σύμφωνα με πληροφορίες επαφές και με στελέχη του κυβερνητικού εταίρου για να διερευνήσει το έδαφος.
Εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου οΔήμας απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφων για το κατά πόσο θα είναι η πρόταση της κυβέρνησης για νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αρκέστηκε να απαντήσει σιβυλλικά «θα μιλήσει ο πρόεδρος». 

Στις 15:00 αναμένεται να φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου ο  Βενιζέλος για την οριστικοποίηση του ονόματος του υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας. 

Είναι πρωτοφανές βέβαια και το γεγονός ότι εν μέσω της Αγίας Εορτής των Χριστουγέννων, την ώρα που οι Έλληνες θα πηγαίνουν στην εκκλησία να ανάψουν ένα κερί μπας και δουν καλύτερες ημέρες η κυβέρνηση να επιδίδεται σε πολιτικούς μακιαβελισμούς...


Ο Σαμαράς που παλία ήταν πνευματικοπαίδι του αγίου γέροντος π. Επιφανείου Θεοδωροπούλου, στην συνέχεια προσχώρησε στην νεοταξίτικη μασονία και τώρα πιά δεν έχει όυτε ιερό ούτε όσιο!

Και πέρα από όλα αυτά, η κυβέρνηση που υποτίθεται πώς κόπτεται για την οικονομία της χώρας έρχεται να βάλει «νάρκη» στην εμπορική κίνηση των καταστημάτων και να την υπονομεύσει με τις ψηφοφορίες για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Θα παραλύσει όλο το σύστημα, ενώ σε περίπτωση που δεν βρεθούν οι 180 και πάμε σε εκλογές τότε είναι που θα ολοκληρωθεί η καταστροφή. Από τις 27 Δεκεμβρίου στο απόγειο των αγορών, όπου κι ο πιό φτωχός κάτι ψωνίζει, θα μπούμε σε προεκλογικό αγώνα με συγκεντρώσεις μέσα στην Πρωτοχρονιά και τα Θεοφάνεια!!!

Ω! της 
δαιμονιώδους και γιαυτό βλακώδους αναίδειας!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ 1.15 μ.μ.

"Ο Δήμας θα είναι υποψήφιος και στις 3 προεδρικές ψηφοφορίες αν χρειαστεί" δήλωσε πριν από λίγο ο Σαμαράς. Έτσι λοιπόν με αυτόν όπως φάινεται θα οδηγηθούμε σίγουρα σε εκλογές. Ο Σαμαράς κάνει την "ηρωϊκή" (όπως νομίζει) έξοδο από την κυβέρνηση. Δεν αποκλείεται να έχει συνεννοηθεί με την Κουμουνδούρου για αυτή την εξέλιξη...
Ο Δήμας πάντως είναι επιλογή αυτοκτονίας της παρούσας κυβέρνησης και αυτό είναι ξεκάθαρο!



ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: