ΙΔΟΥ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ: Μάρτη, η ΕΚΤ κλείνει τα ΑΤΜ, λέει η Goldman Sachs. Όποιος δεν ξέρει να το χειριστεί, να κάτσει σπιτι του.


Για να τελειώνουμε με την φαρσοκωμωδία, την αποκάλυψη που έχουμε κάνει εδώ και μήνες, έρχεται σημερα να την εκστομίσει δίκην προκήρυξης η Goldman Sachs. Για να σπείρει τον τρόμο σε όσους απειλούν την κανονικότητα.
Λέει δηλαδη η Goldman Sachs στους υπόδουλους Έλληνες που ήδη εχει κουρευτεί το 40% των καταθέσεων, ότι θα μπλοκάρουν και οι υπόλοιπες. Σενάριο που προφανέστατα, θα δώσει το δικαίωμα σε μια «χαλαρή» κυβερνηση Κουβέληδων να βρει την ευκαιρία για την μεγαλη συγκυβερνηση. Με ολέθρια αποτελέσματα για το μέλλον της χώρας.
Ή σε μια σκληρή αλλά απαίδευτη κυβέρνηση, να κανει το λάθος και να απαιτήσει έξοδο απο το Ευρώ, γεγονός που θα… εξαφανίσει τις καταθέσεις και θα θέσει την χωρα εκτος της τυπικής ασπίδας της ΕΕ. Οτι έκανε ο Ντε Λα Ρουα που εφυγε με ελικοπτερο.
Μια σκληρή, πατριωτική κυβερνηση με τεχνογνωσία όμως, ξέρει τι να κανει και να χρησιμοποιήσει τον εκβιασμό ως πυρηνικό όπλο υπερ της. Χωρις να βγει απο το Ευρώ, χωρις να χάσει Ευρώ. Μια θαυμάσια ευκαιρία να εξυγιάνει την οικονομία αλλά κυρίως να προβεί στις απαραίτητες εκκαθαρίσεις στο πολιτικό, επιχειρηματικό, κρατικό πεδίο. Με συνέπειες σκληρές μεν για τον λαό, απείρως ελαφρυτερες όμως απο το εαν η συγκυρία συνέβαινε τον Σεπτέμβρη π.χ.
Όποιος λοιπον απο την αντιπολίτευση δεν ξέρει να χειριστεί μια τέτοια κατάσταση ή θελει να την χρησιμοποιήσει «για να κονομήσει και αυτός» μέσω συγκυβέρνησης, ας πάει σπιτι του.
Όποιος ανελλήνιστος πολίτης «ζοριστεί», ας καταλάβει οτι η ανευθυνότητα πληρώνεται. Είτε στην κάλπη, είτε στον τρόπο ζωής. Ο κρετίνος που παριστάνει τον ελληναρά αλλά ψωνίζει απο τα λιντλ, απλως θα νιώσει τις συνέπειες της ελλιπούς νοημοσύνης του.
Οι υπόλοιποι, εμεις – που γνωρίζουμε οτι ο Ελληνισμος δεν ειναι μια ταμπέλα ή ποιότητα κρέατος, πρεπει να θεωρούμε την συγκεκριμένη εξελιξη ως θαυμάσια κατάσταση.
Εμεις που μάθαμε να καταναλώνουμε οτι παράγει η Γη μας, να ζούμε με τις ελληνικές αρχές της αλληλεγγύης, του δικαίου, του «Μηδέν Αγαν», του δεύτερου χιτώνα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Για εμάς δεν υπήρχε ουτε τουρκικό ρεβυθι, ουτε βουλγάρικο μέλι, ουτε νουά Γαλλίας. Ουτε ψώνιζαμε απο λαμπερά παζάρια με έδρα λουξεμβουργο. Ψάχναμε τα πάντα, ως οφείλαμε σαν Ελληνες.
…και οι κινέζοι πολύ ευχαρίστως θα παρήγαγαν CKD σε μια ευρωπαϊκή χωρα, αυτά που ήδη παράγουν στην χωρα τους για την Ευρωπη.
Μια Ευρωπη που περιμένει την Ελλαδα να κανει την αρχή και να απελευθερώσει τους γηγενείς απο τους Ουνους φυσικούς και οικονομικούς εισβολείς.
Έτσι στήνουν τον μεγάλο εκβιασμό του Μαρτίου για τα «κλειστά ΑΤΜ». Θέλουν τον Τσίπρα να φύγει με ελικόπτερο για να διασωθεί το συστημα!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: