ΦΩΤΟ: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ... ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!


Οι Συναγωνιστές απέδειξαν σήμερα ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ και πράττει πάντα αυτό που προστάζει το Εθνικό Συμφέρον, χωρίς «αστερίσκους», «υποσημειώσεις» ή συναλλαγές κάτω από το τραπέζι

Η Χούντα Σαμαρά έκανε τα αδύνατα δυνατά για να πνίξει την Φωνή της Χρυσής Αυγής, την Φωνή της Αλήθειας. Με «εντολή Σαμαρά» οδηγήθηκε στην Φυλακή άνευ στοιχείων η μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα του Λαϊκού Συνδέσμου. Στόχος να γίνει η Χρυσή Αυγή δεκανίκι της Νέας Δημοκρατίας και να γυρίσουν τα ψηφαλάκια πίσω στο «γαλάζιο μαντρί».
Υπήρξαν μάλιστα λίγο πριν την τρίτη και καθοριστική ψηφοφορία εμετικά λασπολογικά δημοσιεύματα ότι η Χρυσή Αυγή θα υπερψηφίσει τον Σταύρο Δήμα. Αυτά τα δημοσιεύματα διαψεύστηκαν στην πράξη με το περήφανο «ΟΧΙ» των Έγκλειστων και διωκόμενων Συναγωνιστών.

Η Χρυσή Αυγή πιστή στον Ελληνικό Λαό που την εμπιστεύτηκε, έριξε με την ψήφο της την πιο άθλια και εθνοπροδοτική κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών.

Αντιμέτωποι με «θεούς και δαίμονες», όντας κυριολεκτικά ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ απέδειξε ότι οι Έλληνες Εθνικιστές ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ και πορεύεται στις εκλογές με σύμμαχο τον Ελληνικό Λαό, στο επόμενο βήμα του Αγώνα για να ανήκει η Ελλάδα επιτέλους στους Έλληνες!

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: