ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ Η ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ «NORMAN ATLANTIC»;

ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ «NORMAN ATLANTIC».
TΡAΓIKEΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ 

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ





Έλληνας είναι τελικά ο νεκρός στην περιπέτεια που ζει από το πρωί το πλοίο «Norman Atlantic». Αναγνωρίσθηκε η ταυτότητά του είναι ο Γιώργος Ντούλης που με τη σύζυγό του, στην προσπάθειά τους να βρουν τρόπο διαφυγής από το φλεγόμενο πλοίο και ενώ επιχειρούσαν να μπουν στη σωστική λέμβο, εγκλωβίστηκαν στην γλύστρα και παγιδεύτηκαν.

Οι διασώστες επιχείρησαν να τους προσεγγίσουν, όμως ο άντρας εγκλωβίστηκε στη γλίστρα. Η γυναίκα διασώθηκε, αλλά ο άνδρας έχασε τη ζωή του.

Την ίδια στιγμή, επιβάτες φορώντας σωσίβια αναμένουν τους διασώστες, ενώ καταγράφουν τις δραματικές στιγμές με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ένα από αυτά είναι και το κάτωθι δραματικό βίντεο όπου φαίνονται επιβάτες φορώντας σωσίβια στο κατάστρωμα του «Norman Atlantic», οι οποίοι αγωνιούν να απομακρυνθούν από την πύρινη κόλαση, ενώ το εσωτερικό του πλοίου φλέγεται.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ




Άλλο βίντεο δείχνει την διάσωση μιας μητέρας με τα δύο παιδάκια της και πλάνα του φλεγόμενου πλοίου από το ελικόπτερο.





ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΣΥΓΚΥΡΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΕΠΙΑΣΕ ΣΕ ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΚΑΘΩΣ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ...

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: