Καταγγελία για την τραγωδία στο “Norman Atlantic” : “Κοινό μυστικό η μεταφορά παραγώγων πετρελαίου ενός δικτύου λαθρεμπορίας από Βουλγαρία.Ποιοι θέλουν να πνίξουν το θέμα και μαζί με αυτό αθώες ψυχές;”

lefta-petrelaio

Αναγνώστης του makeleio.gr καταγγέλλει πως πίσω από την τραγωδία στο “Norman Atlantic” κρύβονται οι “χρυσοφόρες” διαδρομές των λαθραίων καυσίμωνμεταξύ Ελλάδας, Βουλγαρίας και Ιταλίας.
Διαβάστε την σχετική καταγγελία:
“Αγαπητό makeleio,
κατά την γνώμη μου πίσω από την φωτιά στο “Norman Atlantic” βρίσκεται ο παράνομος κόσμος της εμπορίας του μαύρου χρυσού . Συγκεκριμένα χρόνια τώρα βυτιοφόρα κουβαλούν παράγωγα πετρελαίου από την Βουλγαρία και μέσω Πάτρας μεταφέρονται στην Ιταλία. Στη γλώσσα των λαθρεμπόρων τα παράγωγα λέγονται “ίνσα μιξ” και “χάι τεκ”.

Γιατί άραγε να μην είναι γνωστή όλη αυτή η βρώμικη ιστορία του λαθρεμπορίου; Δεν γνωρίζουν οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών και συνεπώς οι ναυτιλιακές εταιρείες την πληθώρα περιπτώσεων λαθρεμπορίας; Οι λιμενικές αρχές  της Ηγουμενίτσας είχαν πραγματοποιήσει ποιοτικό έλεγχο όπως όφειλαν για να διαπιστώσουν το καμουφλαρισμένο λαθρεμπόριο καυσίμων;…Οι αρχές της Ιταλίας γνωρίζουν τι κουβαλάει το πλοίο που θα παραλάβουν; Μήπως δεν συμφέρει να σωθεί το πλοίο για να μην αποκαλυφθούν οι βρωμιές που κουβαλάει , του ίνσα μιξ και του χάι τεστ;…Τα προιόντα φορτώθηκαν  από την Βουλγαρία, από τον  Ίνσα μέσω Ηγουμενίτσας και πηγαίνουν σε εταιρείες πετρελαίου της Νότιας Ιταλίας.
Ποιοι θέλουν να πνίξουν το θέμα και μαζί με αυτό αθώες ψυχές;”.
Αυτά είχαμε την υποχρέωση να τα προβάλλουμε. Το εαν είναι αληθή ή όχι ας τα κρίνουν οι αρμόδιες αρχές. Εαν υπάρχουν…     http://www.makeleio.gr/?p=241963

Δεν υπάρχουν σχόλια: