Οι "φίλοι μας" οι Τούρκοι

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΖΟΥΜ ΧΟΥΡΙΕΤ
Ο ιδρυτής της τουρκικής εφημερίδας «Tζουμ Χουριέτ» («Zήτω η Δημοκρατία») ήταν ο Σαντάτ Σεμαβέ, εβραίος απ' την Αλβανία. Ο γιος του Σεμαβέ εκδίδει σήμερα μια άλλη εφημερίδα, ανθελληνική βέβαια, ονόματι Γκιουναϊντίν. Στις μέρες μας, η Χουριέτ είναι η επίσημη εφημερίδα της Τουρκίας , τον ανθελληνικό αγώνα της χρηματοδοτεί και στηρίζει ένας άλλος εβραίος καταγόμενος εκ Θεσσαλονίκης, ο Μπουρλά. Είναι άξιο προς ανάγνωση το ποίημα του πασίγνωστου Τούρκου δημοσιογράφου Ιπεκτσί, με τίτλο «Το Μίσος», που γράφτηκε στις 14-7-1974 στην εν λόγο εφημερίδα, ακολουθώντας τα γεγονότα της Τουρκικής εισβολής στη Κύπρο. Μάλιστα, μετά το θάνατο του Ιπεκτσί, δημιουργήθηκε από Τούρκους ελληνιστές το «βραβείο Ιπεκτσί» για την προσέγγιση της Ελληνοτουρκικής φιλίας!
Με αυτό το βραβείο έχουν «τιμηθεί» πολλοί εξέχοντες Έλληνες, όπως ο Κ. Μητσοτάκης, ο Μ. Θεοδωράκης κ.α.Τώρα το πως εννοούν την φιλία, μας το εξηγεί ο ίδιος ο Ιπεκτσί, στο ποίημα του:
«Το Μίσος»«Όσο υπάρχει ο πρόστυχος ο Έλληνας σ' αυτό το κόσμοδε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου. Σαν στέκομαι και τον κοιτάζω τον σκύλοδε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου,χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.Εκδίκηση να πάρω είναι ο μοναδικός μου στόχοςσαν αναμετρηθώ στης μάχης το πεδίοχιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια να κλαδέψω σε μια μέραδε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου,χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.Τα κεφάλια τριάντα χιλιάδων να πολτοποιούσαΤα δόντια δέκα χιλιάδων με την τανάλια να έβγαζαεκατό χιλιάδων τα πτώματα να σκορπούσα στις ρεματιέςδε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου,χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.Ο κόσμος όλος ξέρει πόσο ανώτερος είναι ο Τούρκοςκαι πόση κακοήθεια φωλιάζει στο μυαλό του Έλληναπέντε χιλιάδων τα πτώματα να έκαιγα στους κλιβάνουςδε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου,χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος.Σαράντα χιλιάδες τους να σούβλιζα με την λόγχη μου,ογδόντα χιλιάδες τους να έστελνα στη κόλασηεκατό χιλιάδες τους να κρεμούσα στο σκοινίδε βγαίνει μα το θεό αυτό το μίσος από μέσα μου,χιλίων γκιαούρηδων τα κεφάλια δεν σβήνουν ένα μίσος!
Όμορφο, ε; Πάνω σ' αυτό το ποίημα λοιπόν έχει στηριχθεί η Ελληνοτουρκική φιλία των δύο λαών από τους φίλους μας Αμερικανούς, Εβραίους, Γερμανούς, κλπ.!!!

O Τούρκος συγγραφέας Σαλισίχ Σαλαχατίν γράφει:
"Οι Τούρκοι πάντοτε σεβάστηκαν τα ανθρώπινα δικαιώματα σε αντίθεση με τους Έλληνες, οι οποίοι πάντοτε τα καταπάτησαν"."Οι Τούρκοι έφεραν τον πολιτισμό στην Κύπρο Ο Κυπριακός λαός που μιλάει Ρωμαϊκά κι είναι Ορθόδοξος υποδέχτηκε τους Τούρκους σαν λυτρωτές""Οι Τούρκοι στη περιοχή του Αιγαίου 2.480 π.Χ. , ερχόμενοι απ' την Κεντρώα Ασία, δημιούργησαν τους εξής πολιτισμούς:1) Στη Κρήτη τον Μινωικό πολιτισμό2) Τον Κυκλαδικό πολιτισμό3) Στην Πελοπόννησο τον Μυκηναϊκό πολιτισμό""Ο Έλλην επιστήμων Θαλής είναι Τούρκος. Το όνομα του το έχει πάρει από τη περιοχή Ταλάς της Φεργκάνα και το συναντούμε σε κείμενα των Ουιγκόρ"(!)"Ο μυθολογικός ήρωας Ηρακλής είναι Τούρκος, το πραγματικό του όνομα είναι Γιαρακλής""Το αληθινό όνομα του μεγάλου επιστήμονα Ομήρου είναι Ομέρ"Όπως αντιλαμβάνεστε από τα παραπάνω, οι Τούρκοι έχουν θέσει τις βάσεις του Δυτικού πολιτισμού."Σήμερα, κανείς από τους σοβαρούς Ιστορικούς δεν αποδέχεται το πρότυπο της Ελληνικής κουλτούρας".Salisik SalahattinΕδώ πρέπει να σημειώσω ότι μέρος του έργου που διαβάσατε απ' το παραπάνω κείμενο του Τούρκου συγγραφέα δια της, υπ' αριθμό 07833 και υπό ημερομηνία 12 Ιουνίου 1967, αποφάσεως της Γενικής Δ/νσεως Εκδόσεων και εντύπου εκπαιδευτικού υλικού του Τουρκικού Υπουργείου Εθνικής Παιδείας, έχει συσταθεί σαν βοήθημα όχι μόνο των μαθητών αλλά και των υπαλλήλων του Υπουργείου των Εξωτερικών, του Υπουργείου Ε. Άμυνας και λοιπών κρατικών υπηρεσιών της Τουρκίας!Όπως πρέπει να αντιλαμβάνεται ο νέο-έλληνας, σε ένα πιθανό μελλοντικό πόλεμο μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας, ο Τούρκος στρατιώτης δεν θα έχει την αίσθηση ότι επιτίθεται σε μια ξένη χώρα, αλλά θα έχει την εντύπωση (μέσω της Τούρκικης προπαγάνδας) ότι επιτίθεται για να ξαναπάρει ένα κομμάτι της Ιστορίας του, του πολιτισμού του και της πατρίδας του!
Σε περίπτωση που ανατραπεί η Ν.Τ.Π (Νέα Τάξη Πραγμάτων), το τέλος της Τουρκίας θα είναι πολύ άσχημο.Είναι άγνωστο (μέχρι τώρα) αν θα υπάρξει αντίδραση από τις παραδοσιακά εχθρικές δυνάμεις προς το Μεγάλο Τουράν, όπως η Ελλάς, η Ρωσία, η Σερβία , η Αρμενία και Συρία.Θα αφήσει άραγε η Κίνα και η Ινδία το Ν.ΑΤ.Ο να επιβάλλει τη Ν.Τ.Π.; Τι ρόλο θα μπορούσε να παίξει η Ορθοδοξία στην - τυπική τουλάχιστον - ένωση του «Ορθοδόξου τόξου» Ελλάδος - Ρωσίας - Σερβίας; Πώς θα μπορούσαν οι Σουνίτικες δυνάμεις (Συρία, Ιράκ, Παλαιστίνη) να ενωθούν με τις Ορθόδοξες, ώστε να αποτρέψουν τη βοήθεια της Δύσης προς το Τουράν;Και τέλος, ποιος ο ρόλος των Σούφι και των Έψιλον σε αυτό το σχέδιο;Απάντηση σε αυτά τα λογικά ερωτήματα δεν θα βρούμε προς το παρόν.Θα δούμε όμως τι σκέφτονται οι εξουσιαστές για αυτά:«Ο Ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και για αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως να συνετισθεί.Εννοώ δηλαδή να του πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί και να επικρατήσει στα Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή, στην Ανατολική Μεσόγειο, σε όλη τέλος πάντων αυτή τη νευραλγική περιοχή, περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας και για τη πολιτική των Η.Π.Α.»Από την ομιλία του Τέκτονος Χένρι Κίσσιγκερ (Εβραϊκής καταγωγής), τον Σεπτέμβριο του 1994, σε ξενοδοχείο της Ουάσιγκτον παρουσία στρατιωτικών, πολιτικών και επιχειρηματιών της Αμερικανικής ελίτ.

Πηγή: Greek Nation

Δεν υπάρχουν σχόλια: