ΥΠΟΠΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ


Κοινός τόπος όλων αυτών των ανθελληνικών κέντρων είναι διάφορες οργανώσεις που μάχονται για τα δικαιώματα των μειονοτήτων στα... Βαλκάνια. Μέσα σ' αυτές τις μειονότητες όμως δεν υπάρχει καμία αναφορά για τους Έλληνες της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, της ΒΟΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, του ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ, της ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ! Ποιοι είναι αυτοί οι ''κύριοι'' λοιπόν σύμφωνα με όσα γράφουν στις επίσημες ιστοσελίδες τους; ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ Διοικητικό Συμβούλιο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Πρόεδρος (ΠΡΩΗΝ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ) Kevin Boyle, Μέλος Ορέστης Γεωργιάδης, Μέλος Παναγιώτης Δημητράς, Μέλος Dimitrina Petrova, οι δύο τελευταίοι μέλη και του ουράνιου τόξου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ Εκπρόσωπος Ναυσικά Παπανικολάτου Διεθνής Συμβουλευτική Επιτροπή Σάββας Αγουρίδης, Teuta Arifi, Ivo Banac, Vladimir Bilandzic, Marcel Courthiade, Loring Danforth, Fernand de Varennes, Victor-Yves Ghebali, Henri Giordan, Krassimir Kanev, Will Kymlicka, Magda Opalski, Theodore S. Orlin, Dimitrina Petrova, Alan Phillips, Aaron Rhodes, Vladimir Solonari, Patrick Thornberry, Stefan Troebst, Boris Tsilevich, Tibor Varady, Marc Weller, (5 "Έλληνες" και 22 ξένοι). Βούλγαροι και Σκοπιανοί λοιπόν, είναι τα μέλη των ομάδων αυτών, τι πολεμούν; ΠΑΤΡΙΔΑ και ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ότι ακριβώς τους συμβούλεψε ο Κίσινγκερ.
Μία επίσκεψη σ' αυτά τα site θα σας πείσει για το δίκαιο των λόγων μας:

http://www.macedoniainfo.com/macedonia/papadakis.htm
http://www.greekhelsinki.gr/bhr/greek/profile.html
http://www.greekhelsinki.gr/bhr/greek/articles/pr_26_03_01.html
http://www.florina.org/pdf/framework_convention_gr.pdf

Εύλογα όμως προκύπτουν ερωτηματικά για την στάση που συνεχίζουν να κρατούν οι ελληνικές κυβερνήσεις. Ο κίνδυνος από ΒΟΡΡΑ δεν έχει εκλείψει.
Γιατί διελύθησαν οι στρατιωτικές μονάδες της Β. Ελλάδος και έκλεισαν περί τα 100 στρατόπεδα τα τελευταία χρόνια;
Προς ποιον όφελος η οπισθοχώρηση τού Στρατού από τα σύνορα;
Το Ν.Α.Τ.Ο. κάποτε ζήτησε από την ελληνική κυβέρνηση μείωση του ελληνικού στρατού από 178.500 σε 142.000 και με μια μικρή ακόμη αν μπορεί να γίνει μείωση να φτάσει τις 110.000 στρατό! Τα αποτελέσματα είναι ορατά: άμεσες και έμμεσες επιπτώσεις στις τοπικές κοινωνίες, οι οποίες πέραν όλων των άλλων, καθίστανται πλέον έρμαια των συμμοριών των λαθρομεταναστών και των λαθρεμπόρων ναρκωτικών, όπλων αλλά και...ανθρώπων.

Πηγή: Greek Nation

Δεν υπάρχουν σχόλια: