Καμπάνες χτυπούν...σημαίνει αγώνας!

Ένα πρωτότυπο αλλά ουσιαστικό τρόπο σκέφθηκαν οι κάτοικοι του Ρηγανόκαμπου Πάτρας ώστε να εμποδίσουν να στηθεί το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στην περιοχή τους όπως έχει προγραμματισθεί από τον κ. Παυλόπουλο. Έτσι λοιπόν επιστράτευσαν τις καμπάνες των εκκλησιών.

«Άκουσες καμπάνα; Τρέξε» αναφέρεται σε φέιγ βολάν που έχει διανεμηθεί πόρτα –πόρτα στα σπίτια της περιοχής από τη Συντονιστική Επιτροπή. Έτσι λοιπόν με το κτύπημα της καμπάνας των χωριών θα ειδοποιούνται οι κάτοικοι των περιοχών Ρωμανού, Σούλι, Εγλυκάδα, Ρηγανόκαμπου και Περιβόλας για να προσέλθουν και να εμποδίσουν την έλευση των μηχανημάτων που θα κατασκευάσουν το κέντρο φιλοξενίας στην περιοχή.

Μάλιστα τα μέλη της Επιτροπής συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη σε τεταμένο κλίμα καθώς υπήρχαν στιγμές που οι τόνοι ανέβηκαν. Έγινε προσπάθεια από τον κ. Σπύρο Σπυρίδωνα να εξηγηθεί ο τρόπος που θα γίνει το κέντρο, ωστόσο οι κάτοικοι ήταν αμετακίνητοι. Η επιτροπή των κατοίκων ζήτησε μέσω της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, να συναντηθεί με τον Γιώργο Παπανδρέου, κάτι όμως που δεν επιτεύχθηκε.

ΠΗΓΉ

το είδαμε εδώ


greekalert

Δεν υπάρχουν σχόλια: