ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΟΝ ΕΧΙΝΟ ΤΟ ΑΙΜΑ!



ΚΙ Ο ΜΕΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ


"ΡΟΛΑ" ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ!
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΕΣ;
ΥΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Άλλη μία επίδειξη δύναμης της Άγκυρας, αυτή τη φορά στον Εχίνο (το γνωστό χωριό σφηκοφωλιά), την Πρωτομαγιά. Ποτάμι έρεε το αίμα από τη δημόσια ιεροτελεστική σφαγή προβάτων, παρουσία του ψευτομουφτή Μετέ και γενιτσάρων με ...τουρκικά φέσια στο κεφάλι. Παρόντα και όλα τα ΜΜΕ της Τουρκίας, που έπαιρναν συνεντεύξεις από τον ψευτομουφτή Μετέ και τον νέο Δράμαλη - τον πρόξενο της Τουρκίας στη Κομοτηνή - αλλά και τον "πράσινο" μουσουλμάνο βουλευτή του...... ελληνικού κοινοβουλίου Μαντατζή!

Και πριν βγουν οι δήθεν ευαίσθητοι και δημοκράτες να μας πουν ότι πρόκειται για...θρησκευτική γιορτή, ας ρίξουν μια ματιά στους Νόμους αυτής της χώρας, να μας πουν εάν επιτρέπονται δημοσίως σφαγές ζώων και μάλιστα ιεροτελετουργικά (σ.σ μη τηρώντας τους επιβαλλόμενους νόμους περί σφαγής ζώων να προσθέσουμε εμείς, με συνέπεια την πλήρη κατακρεούργηση των ζωντανών με φρικιαστικούς πόνους και οικτρό θάνατο) (θα βγουν να τους καταγγείλουν οι αριστερίζοντες σύλλογοι και οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων;)

Και κάτι σοβαρότερο: Εάν πρόκειται για θρησκευτική τελετή τι δουλειά είχαν τα πούλμαν από γειτονικά γνωστά για τα ...αισθήματά τους χωριά, αλλά ακόμη και από την Τουρκία;

Για ποιο λόγο φορούσαν ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΦΕΣΙΑ και φωτογραφίζονταν καμαρώνοντας, ακόμη και μικρά παιδιά μπροστά στα κομμένα κεφάλια των ζώων; (έτσι καμάρωναν, σε παλαιότερες εποχές, μπροστά στα κομμένα κεφάλια Ελλήνων Μικρασιατών και Ποντίων αλλά και Αρμενίων).

Χιλιάδες κόσμου μαζεύτηκαν στον Εχίνο, και στιγμές απίστευτες διαδραματίστηκαν σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ με τις Ελληνικές Αρχές να είναι ΑΠΟΥΣΕΣ!
Όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό στο Αστυνομικό Τμήμα Εχίνου Ξάνθης μπορεί να κυματίζει η Ελληνική Σημαία και απέναντι να βρίσκεται το εκκλησάκι του Άη Γιώργη (το εκκλησάκι που δεν είχαν επιτρέψει οι Αρχές να λειτουργήσει ο αείμνηστος Γιώργος Καψάλης και οι Ελληνόψυχοι), μπορεί να υπάρχουν παρκαρισμένα τα οχήματα της Αστυνομίας, αλλά λίγα μέτρα παραπέρα με τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΦΕΣΙΑ στα κεφάλια κάποιοι παρίσταναν τους ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥΣ! Φορώντας φωσφορούχα γιλέκα με τουρκικά γράμματα! Οι πραγματικοί φαίνεται τροχονόμοι και ο Διοικητής του Τμήματος λόγω ημέρας - Πρωτομαγιά- είχαν πάει να πιάσουν το...Μαγιόξυλο!
Μάλιστα ήταν τόσο το θράσος των εγκάθετων της Άγκυρας - που ονειρεύονται "ανεξάρτητη Θράκη- που φωτογραφίζονταν μπροστά στο ΤΑΓΜΑ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΕΧΙΝΟΥ!
Είχαν κρυφτεί όλα τα στελέχη της ΕΛΑΣ, προφανώς για να μην παρεξηγηθεί ο νέος Δράμαλης! Και έτσι οι μογγόλοι πήραν θάρρος, νομίζοντας πως έστω και για λίγο είναι θεσμικά αυτόνομοι!
Ποιοι θα λογοδοτήσουν για όσα απίστευτα συμβαίνουν σε Ελληνικό έδαφος και μάλιστα στη Θράκη ΜΑΣ, με το ειδικό βάρος που έχει σαν περιοχή;
Όσο για τους Αστυνομικούς του Τμήματος Εχίνου που κατέβασαν "ρολά" και άφησαν την Άγκυρα να προβαίνει σε επιδείξεις δύναμης, ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ!
Πηγή:Στόχοςαρ. φυλ.389(1187)σελ.8(περιέχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό της ΝΤΡΟΠΗΣ και επίσης τον ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ -ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ,ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ, και αποκαλεί ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ - ΜΑΝΤΑΤΖΗ πλάι πλάι με το τέως γεράκι της Άγκυρας στο Κόσοβο και νυν Τούρκο πρόξενο στη Κομοτηνή μετά την ΑΠΟΛΑΥΣΗ του ΘΕΑΜΑΤΟΣ για ΚΤΗΝΗ)


hellenicrevenge

Δεν υπάρχουν σχόλια: