Το ΚΚΕ διαδήλωσε σήμερα έξω από τον Αστέρα Βουλιαγμένης εναντίον της σιωνιστικής λέσχης Μπίλντερμπεργκ!ΑΥΡΙΟ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ,ΠΟΥ ΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ-ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ...ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ!!!

Έ χουμε πει στο παρελθόν ότι όταν γίνεται μια σωστή ενέργεια από κόμματα που απέχουν παρασάγγας από την ιδεολογια αυτού του ιστολογίου,θα την επισημαίνουμε:ετσι λοιπόν θα κάνουμε και τώρα,ΜΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ-ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΑΤΟΜΑ-ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΟΠΑΘΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΑΞΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ!

Οι φωτογραφίες,αδιάψευστος μάρτυρας:ΚΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!

Ξανά,συγχαρητήρια στο ΚΚΕ και για έναν ακόμα λόγο:που έδειξε τι θα πει ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ σύριζα και "αντιεξουσιαστές",που προτίμησαν να πάνε για...μπάνιο!!!



Πηγές:ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: