Αποκάλυψη: Ετοιμάζουν καλοκαιρινή προβοκάτσια για να ανακληθούν “βασικές ελευθερίες”.

Ο δρόμος της εκποίησης είναι μακρύς και απαιτεί την χαλιναγώγηση / χειραγώγηση κάθε μορφής λαϊκής αντίστασης. Το είδαμε περίτρανα στην σφαγή της Μαρφίν όπου τα (ανύπαρκτα) ΜΜ”Ε” ξύπνησαν και.......
στηλίτευσαν τη δολοφονία συνδέοντας την με τις “λαϊκές εκδηλώσεις αντίδρασης”. Βρήκαν λοιπόν την ευκαιρία να κάνουν γαργάρα τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων ετών που εάν είχε προβληθεί θα είχε συμπαρασύρει ακόμα εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου. (τα ίδια ΜΜ”Ε” που έβλεπαν με “συμπάθεια” τους ισλαμοφασίστες δολοφόνους του κορανίου με τους δουλέμπορους ελληναράδες ινστρούχτορες τους. Δολοφόνοι δια πάσαν χρήσιν)

Η προβοκάτσια της Μαρφίν λοιπόν πέτυχε τον στόχο της να ακυρώσει την αυθόρμητη λαϊκή συμμετοχή στις κινητοποιήσεις. Τώρα προέχει η χειραγώγηση της υποβόσκουσας οργής που εκδηλώνεται κυρίως από τα ανεξάρτητα μέσα του διαδικτύου. Πάμε λοιπόν στα γεγονότα:

9,000 μαύρες σημαίες με ξύλινα μαρκούτσια παραγγέλθηκαν με όριο παράδοσης τα μέσα Ιουλίου. Παράλληλα οι ίδιοι πελάτες παρήγγειλαν πανώ με “εμπρηστικά” συνθήματα που δεν παραπέμπουν σε κάποιο κόμμα ή συνδικαλιστική οργάνωση. Ούτε όμως προδίδουν μία “ιδεολογική” ταυτότητα, ταξική, πατριωτική κλπ.

9,000 μαρκούτσια λοιπόν στο κατακαλόκαιρο είναι λίγο δύσκολο να κρατηθούν από τον “απλό λαό” που στην πλειοψηφία του θα είναι εκτός Αθηνών για τα μπάνια του. Ο μόνος φορέας που θα μπορούσε να κινητοποιήσει τόσο κόσμο, το ΠΑΜΕ, δεν έχει καμμία σχέση με μαυρίλες, ανωνυμίες κλπ. Πάντα βγαίνει ξεκάθαρα με το έμβλημα του, χωρίς κουκούλες και με πάγια συνθήματα.

Η πρακτική λοιπόν παραπέμπει στην πρακτική των μελανοχιτώνων όπως είδαμε εδώ: Γιώργος Παπανδρέου, Μπενίτο Μουσολίνι: Κατακτώντας την απόλυτη Ηγεμονία.

Τα “καλέσματα” θα είναι ετερόκλητα για να συγκεντρώσουν άσχετο κόσμο με κοινό παράγοντα την λαϊκή οργή για το μνημόνιο και τα νέα μέτρα. Σημείο αναφοράς μάλιστα θα είναι η 23η – 24η Ιουλίου, με την γραφική επέτειο αποκατάστασης της δημοκρατίας. Η ετερόκλητη συμμετοχή είναι απαραίτητη ώστε ο παρακρατικός πυρήνας να “χτυπά” ανενόχλητος με στόχο τη δημιουργία χάους σε μία ημιερημωμένη πόλη.

Θα χρησιμοποιηθεί εκτενώς το διαδίκτυο για την κινητοποίηση με στόχο την μετέπειτα δαιμονοποίηση του και την αιτιολογία της επιλεκτικής φίμωσης.

Το πράσινο κράτος λοιπόν θα αδράξει την ευκαιρία για να επιβάλλει “σκληρά μέτρα” και “προσωρινή αναστολή συνταγματικών ελευθεριών”. Όχι, μην περιμένετε να ακούσετε τον όρο “στρατιωτικός νόμος”. Το ΠΑΣΟΚ είναι μανούλα στο μάρκετινγκ αυτού του τύπου. Εδώ κατέλυσε ολόκληρο σύνταγμα, εκχώρησε Εθνική κυριαρχία, δικαιοσύνη και προσωπικές ελευθερίες χωρίς να ανοίξει μύτη (πλέον των 4 νεκρών της Μαρφίν βέβαια).

Στόχος; Μα η φίμωση κάθε “αντιφρονούντως” με συνοπτικές διαδικασίες. Θα δείτε sites Να κλείνουν εν ριπή οφθαλμού, δημοσιογράφοι να απολύονται πάραυτα (ήδη έχει ξεκινήσει το έργο) και η εφαρμογή του μνημονίου να γίνεται σε ένα απόλυτο σκοτάδι όπου η πληροφόρηση θα ελέγχεται αποκλειστικά από τα επίορκα ΜΜ”Ε” των βαρώνων.

Εμείς καταλαβαίνετε ότι είμαστε “λουκούμι” για αυτή την περίπτωση, λόγω της εικονίτσας πάνω αριστερά και της ενότητας “Horca”.

Θα σας κρατούμε ενήμερους για την πορεία των πραγμάτων, μην παρασύρεστε, θα ακολουθήσουν πολλές παγίδες όπως η πρόσφατη προβοκάτσια στην πλατεία Συντάγματος και τις Ελληνικές σημαίες. Δεν “τσιμπάμε” λοιπόν και γνωρίζετε ότι μέσα από το “Ολυμπία” ανακοινώνονται μόνο καλέσματα ξεκάθαρα (ανεξαρτήτως “τοποθέτησης”) όπου η ακεραιότητα των συμμετεχόντων είναι εξασφαλισμένη και οι διοργανωτές ξεκάθαροι. (π.χ. η στήριξη μας στις κινητοποιήσεις της ΠΝΟ όταν όλοι έλεγαν ότι θα γίνει “μακελειό” μα εντέλει δεν άνοιξε μύτη ή η εκδήλωση για το λαθρονομοσχέδιο με την προβοκάτσια Παγκάλου).

Αυτά ως πρώτη γεύση, έπεται συνέχεια.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: