Είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσουν κινήματα ανυπακοής σε όλη τη χώρα, από άρνηση πληρωμών μέχρι…

από σχόλιο του tsilivithras σε άρθρο του antinews με αφορμή το συμβάν με τον κ. Γκλέτσο στα διόδια.

“Ποια κυβέρνηση θα ήθελε να δημιουργηθεί αύριο ένα κίνημα που δεν πληρώνει τη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, τους φόρους, τα εισιτήρια στα λεωφορεία κ.λπ. Τότε δε θα υπήρχε κράτος ευνομίας αλλά κράτος τζαμπατζήδων.”

Αν δεν ήθελε να τα δει (γιατί ΘΑ ΤΑ ΔΕΙ, αυτό είναι σίγουρο) τότε να μην τα προκαλούσε φίλε..!! Γιατί τόσα χρόνια ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ.

Προκαλεί επανειλλημένα τον νοικοκύρη και τον έντιμο και προβάλει την καφρίλα, την αλαζονία, την έπαρση και τον σταρχιδισμό.

Προκαλεί επανειλλημένα όταν προωθεί τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα και καλύπτει όλους τους “δικούς της” που πιάνονται με το χέρι στο μέλι.

Προκαλεί όταν αντίθετα σε κάθε αίσθηση δικαίου και Εθνικής εντιμότητας υποχωρεί σε θέματα τεράστιας εθνικής σημασίας προσβάλοντας και ταπεινώνοντας έναν λαό με τρισχιλιόχρονη γραπτή ιστορία.

Προκαλεί όταν είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΗ να προστατεύσει την περιουσία και ΤΗΝ ΖΩΗ των πολιτών από κάθε είδους ηθική η φυσική απειλή.

Προκαλεί όταν επανειλλημένα αδιαφορεί ΠΑΝΤΕΛΩΣ για την ανάπτυξη και την ευημερία μέσω ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ και μεσολαβεί ώστε οι διεθνείς “εταίροι” να γεμίζουν τις τσέπες τους με τα λεφτά του Έλληνα.

Ναι με τα λεφτά του Έλληνα γίνονται μάγκες οι “προμηθευτές” και οι ΑΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΑΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ σημαίνει άνθρωποι που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ. Δεν πιστεύουν στην εργασία παρά μόνο στην “κονόμα”.

Οι φόροι του κράτους είναι λεφτά ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Δεν τα βγαλε αυτά τα λεφτά το κράτος και ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ. Είναι λεφτά που τα δούλεψε ο πολίτης και συναινεί μέσω κοινωνικού συμβολαίου να πληρώνει ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ και να προστατεύονται τα συμφέροντα του τόπου του.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν γίνεται. Οπότε γιατί να συνεχίσει να πληρώνει ο πολίτης;;; Σε ποια υπηρεσία ιδιωτική θα πλήρωνες για κάτι που ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ;; Σε ποιο σουρεαλιστικό παράλληλο σύμπαν ο πολίτης “πρέπει” να συνεχίσει να πληρώνει ΟΛΟΕΝΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ενώ όχι απλά ΔΕΝ ΕΥΗΜΕΡΕΙ αλλά αρχίζει να κινδυνεύει πλέον;;;

Κράτος τζαμπατζήδων;;;Φυσικά και είμαστε.
ΚΡΑΤΟΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!!!!
Κράτος ευνομίας;;;

Η ευνομία πήγε περίπατο την ώρα που οι πολιτικοί υπογράφουν δάνεια και συμβάσεις ΜΕ ΜΙΖΑ-ΚΟΝΟΜΑ, όταν δλδ το ατομικό συμφέρον μπαίνει προτεραιότητα πάνω απ΄το συμφέρον της κοινωνίας.

Τι ακριβώς υπερασπίζεσαι ρε φίλε;;
Το θεαθήναι;;
Τον κοινωνικό καθωσπρεπισμό;;;

“Το να φτιάχνουν οι ιδιώτες τους δρόμους και να πληρώνουμε διόδια δεν είναι κακό αφού το κράτος αδυνατεί να προσφέρει δωρεάν τη μετακίνηση των πολιτών του”

Όταν θα με πείσει κάποιος ότι το κράτος ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να προσφέρει δωρεάν μετακίνηση τότε μπορεί και πιστέψω στο “καλό” που υπερασπίζεσαι. Μέχρι τότε όμως ο λαός θα πιστεύει ακράδαντα ότι το κράτος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να εξυπηρετήσει τον πολίτη.Προτιμά να εξυπηρετήσει τον εργολάβο και την τσέπη του.

Και η “δωρεάν” μετακίνηση ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ γιατί φορολογούμαστε γι αυτήν.

Οι φόροι μας που ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ πηγαίνουν στην αποπληρωμή δανείων κρυφών και μίζες. μεσιτείες και αποπληρωμές κάθε λογής “συμβούλων” και λοιπών διεθνών αποικιοκρατών. Το πολιτικό σύστημα (και όχι μόνο η εκάστοτε κυβέρνηση) έχει χάσει την ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ στα μάτια του πολίτη. Ο πολίτης βλέπει πλέον το πολιτικό σύστημα ως κάτι ΕΧΘΡΙΚΟ απέναντί του.

Είναι θέμα χρόνου να ξεσπάσουν κινήματα Α-Ν-Υ-Π-Α-Κ-Ο-Η-Σ σε όλη τη χώρα…από άρνηση πληρωμών μέχρι επιθετικά κινήματα πολιτών.

Αν δεν τους αρέσει ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ.
Θερίζουν ότι έσπειραν.

tsilivithras

ΥΓ.

Προσωπικά δεν μου καίγεται καρφί για τον Γκλέτσο. Αν το κανε από μλκ πρόβλημά του. Αν το κανε από πρόθεση “καπελώματος” λυπάμαι αλλά είναι ανόητος όποιος πιστεύει ότι μπορεί να καπελώσει τα νέα κινήματα ανοργάνωτων και ατίθασων πολιτών-νοικοκυραίων.

Η πίεση των πολιτών πρέπει να ναι συνεχής και αμείλικτη απέναντι στο κράτος-απατεώνα που υπογράφει συμβάσεις τραγικές και μεταφέρει το κόστος στον πολίτη απειλώντας τον κι από πάνω ότι θα νομοθετήσει εναντίον του αν συνεχίσει να μην υπακούει…!!!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: