Η σημειολογία της απελευθέρωσης των δρόμων

http://img27.imageshack.us/img27/4523/10814475.png

Τα διόδια θα ρίξουν το καθεστώς Παπανδρέου!

Η φλόγα που άναψε δεν θα σβήσει, γιατί από την μια οι πολίτες είναι αποφασισμένοι και ακαπέλωτοι κι από την άλλη τα διόδια είναι το ... αίμα (ρευστό) σε μια εποχή οικονομικής αιμορραγίας, των βρυκολάκων που τα λυμαίνονται κατόπιν των απαράδεκτων συμφωνιών που υπογράψανε εθνικά μειοδότες πολιτικοί.

Την πέσανε όλοι τώρα στον Γκλέτσο αλλά δεν θα τους περάσει αφού ο πρώτος παράνομος είναι το κράτος! Ακόμη και εάν σκεφτούμε με την λογική των κρατούντων, ακόμη και με αυτήν την λογική αυτός που πρώτος παρανομεί είναι πάλι το κράτος που επιβάλλει διόδια σε δρόμους που ο κατασκευαστής δεν έχει ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες εργασίες μέσα στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η κατασκευή παράδρομων για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να πληρώνουν!

Το ξαναλέμε : δεν πρόκειται για τυφλή αντίδραση αλλά για την αντίδραση απέναντι σε ένα καθεστώς που έχει βάλει σκοπό να εξαθλιώσει τον ελληνικό λαό κι αυτό ο κόσμος το έχει αντιληφθεί.

Κι όποιος θέτει το δίλημμα "μνημόνιο ή θάνατος" δεν κατάλαβε ότι το μνημόνιο είναι ο ίδιος ο θάνατος του ελληνικού λαού, χωρίς όμως ανάσταση...

Η σημειολογία της απελευθέρωσης των δρόμων παραπέμπει στο άνοιγμα των δρόμων του έθνους και την απελευθέρωση από τα τεχνητά αδιέξοδα των δυναστών - πολιτικών, της μεταπολιτευτικής ψευτο-δημοκρατίας.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: