ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ!

Όπως πληροφορούμαστε, προετοιμάζεται στην Κύπρο μας για την εβδομάδα που ξεκινάει μια ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην προφυλάκιση του Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινού: Οι Ελληνοκύπριοι είναι ανάστατοι από τις πρωτοφανείς διώξεις του ανθελληνικού κράτος στην Ορθοδοξία και θέλουν να δείξουν την οργή και αγανάκτησή τους!

Εκεί μας κατάντησαν οι γραικύλοι που μας κυβερνούν: Να μαζεύονται Έλληνες έξω από την ελληνική πρεσβεία στη Λευκωσία, για να διαμαρτυρηθούν για την ανθελληνική και αντιχριστιανική στάση της εγχώριας κυβέρνησης των αλιβάνιστων!!!

Ταυτόχρονα, καλούμε όλους να υπογράψουν στη σελίδα συλλογής υπογραφών γαι την απελευθέρωση του Γέροντα Εφραίμ, πατώντας αυτό το σύνδεσμο.

Επίσης, ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΩΝ να μαζευτούν, γιατί πλέον η υπομονή μας έχει ξεπεράσει τα όρια της και δεν πρόκειται να ανεχτούμε άλλο τις - πληρωμένες- ύβρεις τους εναντίον του π. Εφραίμ, του Αγίου Όρους, ακόμα και της Τιμίας Ζώνης (δεν κάνουμε πλάκα, τα εν λόγω ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ τόλμησαν να ειρωνευτούν την Παναγία μας, στην προσπάθειά τους να "πλήξουν" το Βατοπαίδι)!

Έχουμε ξαναγράψει πως μπορεί όλος αυτός ο συρφετός να εκμεταλλεύεται την υπομονή και ανεξικακία των Αγιορειτών Μοναχών, ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΟΥΤΕ ΜΟΝΑΧΟΙ!

Και ο νοών νοείτω...!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: