Κρετίνοι έκαψαν τη φάτνη της Θεσσαλονίκης

Φέτος, μετά από 99 χρόνια, η Θεσσαλονίκη δεν είχε φάτνη στο κέντρο της πόλης. Η φάτνη που στηνόταν κάθε χρόνο στην πλατεία Αριστοτέλους, "εξορίστηκε" στην Αλάνα της Τούμπας, αλλά και εκεί δεν γλίτωσε από την μήνιν των φανατικών.
Άνθρωποι που πάσχουν από εκτυφλωτική εμπάθεια κατά της Ορθόδοξης (και μόνον) εκκλησίας, έκαψαν σήμερα τα ξημερώματα τη φάτνη.

Προφανώς είναι οι ίδιοι νεαροί, που πριν από μερικούς μήνες ξημεροβραδιάζονταν στα κοινωνικά δίκτυα, διαδίδοντας την είδηση για την πυρπόληση της Συναγωγής στα Χανιά και κατακεραύνωναν τους μισαλλόδοξους.
Ανεξηθρηκεία αλά καρτ, ανθρωπισμός αλά καρτ, δημοκρατία αλά καρτ, προοδευτισμός αλά καρτ από τα ερπετοειδή φασιστάκια.
Αν ήταν μνημείο άλλης θρησκείας, θα ούρλιαζαν οι τηλεοράσεις και το CNN θα έστελνε συνεργείο.
Σημεία των καιρών, με τον κόσμο να έχει σαλτάρει τελείως και να μην ξέρει τι του φταίει.
Το αντιχριστιανικό μένος είναι τόσο που θυμίζει Μεσαίωνα.
Και πυροδοτείται ανελλιπώς από τα ΜΜΕ, που για τριάκοντα αργύρια, διάλεξαν στον κολοσσιαίο πόλεμο Πούτιν-Χανταρκόβσκι, να υπερασπιστούν τον δεύτερο.
Γιατί, για όσους καταλαβαίνουν ή θέλουν να καταλάβουν, όλα αρχίζουν και τελειώνουν εκεί: στο ότι ο Πόυτιν έβαλε φυλακή το Χανταρκόφσκι. Επομένως, μέχρι να πάρουν εκδίκηση και να εξοντώσουν τον Βλαδίμηρο οι περιούσιοι, ο υπόλοιπος κόσμος θα υφίσταται τις συνέπειες.
Συνωμοσιολογίες ασφαλώς όλα τα παραπάνω, όπως χαρακτήριζαν οι γραφικές προοδευτικάντζες του ΙΟΥ τις πυρκαγιές του 2007...
Σημασία έχει όμως ότι όλοι αυτοί οι πονηροί που κονομάνε, την βγάζουν "μπέηκα" κάνοντας τις Φιλιππινέζες των χρηματοδοτών τους, ενώ ο Τουμπιώτης που ήθελε να πάει μια βόλτα το παιδάκι του στη φάτνη, δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, ούτε τη δυνατότητα να κατανοήσει, πώς συνδέεται ο Χανταρκόφκσι, ο Μπερεζίνσκι, ο Γκουσίνσκι και οι λοιποί περιούσιοι, με μια φάτνη στην Τούμπα...
Συνωμοσίες, φίλοι μου, συνωμοσίες...

taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια: