ΠΟΛΕΜΟΣ: Το Ιράν θα επιτεθεί στο Ισραήλ; Η ειρήνη και η ασφάλεια, τότε η ξαφνική καταστροφή έρχεται! (Βίντεο).


          Ο Νετανιάχου παράγγειλε στην IDF να προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο κτύπημα  στο Ιράν μέσα στο 2014.
         "... Αν το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν δεν σταματήσει, όλος ο κόσμος θα μπορούσε να τεθεί σε κίνδυνο!"-Νετανιάχου.

           Ο κόσμος έχει ψάξει κατά τις ειρηνευτικές συνομιλίες σχετικά με τη διαίρεση του Ισραήλ ... φωνάζει, «Ειρήνη και ασφάλεια" Όμως, ενώ κλαίνε για την ειρήνη και την ασφάλεια, η ξαφνική καταστροφή έρχεται το επόμενο βήμα;

          Για όταν θα πουν, την ειρήνη και την ασφάλεια! Τότε η ξαφνική καταστροφή έρχεται επάνω τους.Και δεν θα ξεφύγουν. 1 Θεσσαλονικείς 5:03

          Ο Πρωθυπουργός Νετανιάχου και ο Υπουργός Άμυνας Moshe Ya'alon έχουν παραγγείλει στον ισραηλινό στρατό να προετοιμαστούν για ένα «πιθανό» στρατιωτική κτύπημα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, που θα κοστίζει τουλάχιστον 10 δισεκατομμύρια σέκελ ($ 2.89 δισεκατομμύρια δολάρια) το τρέχον έτος, ανεξάρτητα από τις συνομιλίες μεταξύ του Ιράν και της Δύσης, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις ανώτερων αξιωματικών του στρατού.

         Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να ακούσετε την "Πρόσφατη" ανατριχιαστική ομιλία του Νετανιάχου!


       Τρία μέλη της Κνεσέτ που ήταν παρόντες στην κοινή επιτροπή στο Ισραηλινό Υπουργείο Δυνάμεων Άμυνας,και είδαν τα σχέδια που πραγματοποιήθηκαν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, λένε ότι ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια των ακροάσεων, ότι 10 δισεκατομμύρια σέκελ με 12 δισεκατομμύρια σέκελ του αμυντικού προϋπολογισμού μθα διανεμηθούν το τρέχον έτος για την προετοιμασία ενός κτυπήματος στο Ιράν, περίπου το ίδιο ποσό που διατέθηκε το 2013.

      Μερικοί Βουλευτές ζήτησαν ο αναπληρωτής επικεφαλής του στρατού του προσωπικού, ο Υποστράτηγος Gadi Eizenkot, καθώς και η επίσημος Σχεδιαστής Brig. Γεν. Agai Yehezkel ,αν αισθανόταν ότι δεν υπήρχε δικαιολογία για την επένδυση σε τόσα πολλά χρήματα ,σε αυτά τα σκευάσματα, είπε ότι οι Βουλευτές  που ήταν παρόντες στις συνεδριάσεις,  ζήτησαν τα ονόματά τους να παρακρατηθούν λόγω της ευαισθησίας του θέματος. Είπαν μερικοί νομοθέτες,ότι ρώτησαν επίσης εάν η ενδιάμεση συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ του Ιράν και των έξι εξουσιών το Νοέμβριο του 2013, καθώς και οι συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις για μια πλήρη πυρηνική συμφωνία, είχαν επιφέρει οποιαδήποτε αλλαγή στην προετοιμασία του Ισραηλινού Στρατού. Οι εκπρόσωποι της IDF ανέφεραν ότι ο στρατός είχε λάβει μια σαφή οδηγία από κυβερνητικούς αξιωματούχους από το πολιτικό κλιμάκιο - που σημαίνει ότι ο Νετανιάχου και ο Ya'alon - θα συνεχίσουν να ετοιμάζουν το πιθανό κτύπημα, ανεξάρτητα από το Ισραήλ σχετικά με τις ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις, ανεξάρτητα από τις συνομιλίες που τώρα συμβαίνουν μεταξύ του Ιράν και της Δύσης, είπαν οι τρεις Βουλευτές στο Haaretz.    http://beforeitsnews.com/prophecy/2014/03/war-is-iran-about-to-attack-israel-peace-safety-then-sudden-destruction-comes-video-2459780.html   AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: