Οι Δανοί χθες γιούχαραν την Ρωσια. Αφιερωμένο στους ανιστόρητους που πιστεύουν ότι ο φασισμός δεν έχει φυλή.

denmark nazisΗ Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον πλανήτη που δεν τιμώρησε τους σφαγείς της στον Β’ ΠΠ. Αντίθετα η εμετική προπαγάνδα και ο εμφύλιος που ακολούθησε είχε ως μοναδικό σκοπό την διατήρηση του κατοχικού στάτους και την σωτηρία των δοσίλογων καθαρμάτων (δεξιών και αριστερών). Εντέλει δεν σώθηκαν απλώς, συνεχίζουν να κυβερνούν εως και σήμερα, διατηρώντας την Ελλάδα υπό γερμανική κατοχή.


Η άθλια προπαγάνδα της φασιστικής εξουσίας στην Ελλάδα, έχει πείσει έναν λαό πως δεν είναι Έλληνας αλλά ινδογερμανός, ότι οι Κροάτες, οι Βόσνιοι μουσουλμάνοι και οι Ουτσεκάδες είναι δημοκράτες ενώ οι Σέρβοι φασίστες, πως ο Στάλιν ήταν ίδιος με τον Χίτλερ, πως οι γερμανόδουλοι ελληνομπολσεβίκοι έκαναν αντίσταση, πως ο Άρης Βελουχιώτης ήταν κακός κομμουνιστής και άλλα πολλά.

Η αλήθεια για πολλοστή φορά φάνηκε χθες στην Eurovision. Με την γιούχα των Δανών κατά της Ρωσίας, κάθε φορά που αναφερόταν το όνομα της. Για όσους δεν το γνωρίζουν, η Δανία περιήλθε στα χέρια των Γερμανών μέσα σε 30 λεπτά, ενώ οι απώλειες της στον πόλεμο ήταν κάποιες χιλιάδες εθελοντές… που σκοτώθηκαν πολεμώντας στο πλευρό των ναζί κατά της Ρωσίας!

Ο Ναζισμός λοιπόν παραμένει βαθύτατα φυλετικός, αφού ήταν απλά μια έκφανση του παγγερμανισμού – παντουρκισμού. Με λαδωμένα σκουλήκια στις άλλες φυλές για να τον υπηρετούν, που παραδοσιακά αποτελούν το κοινωνικό κατακάθι (με την ηθική έννοια του όρου) των λαών.

Έτσι, θα πρέπει να πάψουμε να πιστεύουμε στις συμπτώσεις. Ο γιος του δοσίλογου Χριστοφοράκου, λάδωνε το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου που διατυμπάνιζε πώς “Είμαστε όλοι μετανάστες”. Την ιδια στιγμή ελληνόφωνοι νεοναζί υμνούσαν το επίσημο κράτος που διδάσκει στα παιδιά την ναζιστική ινδοευρωπαϊκή θεωρία που τεκμηριώνει πως “όντως είμαστε όλοι μετανάστες”. Άρα ο κάθε φασίστας μπορεί ελεύθερα να μας σφάξει για να πάρει την χώρα μας, αφού δεν μας ανήκει. Μουσαφίρηδες είμαστε, σύμφωνα με τους βρυκόλακες των εθνών.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: