Να που πηγαίνουν τα χρήματα του Έλληνα φορολογουμένου! Με …υποβρύχια διακινεί ναρκωτικά η Αλβανική κυβερνηση που ενισχύει με εκατομμύρια ο Βενιζελος!


20140514-142643.jpg
Το σοσιαλιστικό κόμμα στην Αλβανία κατηγορεί τον απερχόμενο πρωθυπουργό Σάλι Μπερίσα ότι κινείται στον αστερισμό της παράνοιας.
Η δήλωση του Μπερίσα, «θα φτάσουν υποβρύχια με ναρκωτικά και αυτοί θα σας πούνε ήταν φάλαινες», έχει επιβαρύνει το ήδη βαρύ πολιτικό κλίμα που υπάρχει ανέκαθεν στην Αλβανία με σκληρές κατηγορίες που
εκτοξεύουν οι εμπλεκόμενοι, ένθεν κακείθεν.
Ο πρώην πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα που λίγες μέρες πριν είχε στοχοποιήσει ακόμα και τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας λέγοντας ότι, η διακίνηση των ναρκωτικών στη χώρα γίνεται πλέον από τον αέρα, έδωσε συνέντευξη Τύπου για να μιλήσει για το ατύχημα του μικρού ιταλικού αεροσκάφος, τύπου »Παϊπερ» που εντοπίστηκε σε παραλία της Divjaka πεσμένο με την μούρη στην άμμο και αναφέρεται ότι χρησιμοποιείτο για εμπόριο ναρκωτικών.
Σε ερωτήματα δημοσιογράφων σχετικά με την διακίνηση ναρκωτικών, δήλωσε ότι, από την Αλβανία μπορεί να γίνει λαθρεμπόριο ναρκωτικών και με υποβρύχια.
«Σας εγγυώμαι ότι πολύ σύντομα στις ακτές της Αλβανίας θα φτάσουν υποβρύχια για διακίνηση των ναρκωτικών, όμως, το σοσιαλιστικό κόμμα θα πει ότι ήταν φάλαινες. Οι έμποροι ναρκωτικών διαθέτουν σύγχρονα υποβρύχια για σκληρά ναρκωτικά, είναι γνωστό αυτό, αλλά εσάς θα σας μιλήσουν για φάλαινες» – δήλωσε ο Μπερίσα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: