ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΦΕΛΙΜ ΒΑΑΛ.

Μια αναπαράσταση Σατανικής Μαύρης μαγείας έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Queen’s Head Pub του Memorial Hall στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στις 12 Μαΐου, με τη μαγεία να εκτελείται από την Εκκλησία του Σατανά, η οποία φιλοξενείται για το γεγονός από την πολιτιστική λέσχη μελετών του Χάρβαρντ.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
10 Μαίου 2014

Ο Lucien Greaves, εκπρόσωπος της Εκκλησίας του Σατανά, είπε ότι κατά τη διάρκεια της τελετής, οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας του Σατανά θα παρέχουν μια αφήγηση για τις ακαδημαϊκές και ιστορικές πτυχές της σατανική Μασαχουσέτης.

Ενα διαφημιστικό φυλλάδιο με την εικόνα του Νεφελίμ Βάαλ εκ του γένους Βαλάχ που στέκεται σε ένα βωμό και περιβάλλεται από κολασμένες ψυχές δημοσιεύτηκε στην πανεπιστημιούπολη του Χάρβαρντ για την ανακοίνωση της εκδήλωσης.

Το φυλλάδιο αναφέρει περαιτέρω ότι η Σατανική τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαΐου στις 8:30 μ.μ. στο Queen’s Head Pub του Memorial Hall στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και ότι η είσοδος είναι ελεύθερη.

«Οι μαθητές στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ οργανώνουν και λειτουργούν μια σειρά από ανεξάρτητες φοιτητικές οργανώσεις, που εκπροσωπούν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων των φοιτητών.

"Το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ υποστηρίζει τα δικαιώματα των φοιτητών και των καθηγητών μας, να μιλούν και να συγκεντρώνονται ελεύθερα.

Το Queen’s Head Pub βρίσκεται στην αναμνηστική αίθουσα, που είναι «στην καρδιά της πανεπιστημιούπολης του Χάρβαρντ»

Οι φοιτητές του Χάρβαρντ αλλά και άλλων Πανεπιστημίων πάντοτε διοργάνωναν Τεκτονικές και Σατανικές τελετές. 

Ενημερωτικά αναφέρω δυο έλληνες απόφοιτους του Χάρβαρντ, όπως ο Jeffrey Mineiko με μεταπτυχιακά μαθήματα στο Κέντρο Διεθνών Σχέσεων, και ο Αντώνης Σαμαράς με μεταπτυχιακό Διοίκησης Επιχειρήσεων. 

Τα δυο αυτά ονόματα δεν τα ανέφερα τυχαία διότι και οι δυο είναι απόφοιτοι του Amherst college, ενα κολέγιο που βρίσκεται επίσης στη Μασαχουσέτη με σατανικές επιρροές από τις τεκτονικές αδελφότητες που το απαρτίζουν όπου τα μέλη των αδελφοτήτων έχουν γαλουχηθεί και ορκιστεί αιώνια πίστη και μυστικότητα. 

Πρόσωπα που έχουν συμβάλλει αλλά και συμβάλλουν αυτή τη στιγμή στον πλήρη έλεγχο της κοινωνίας. 

Οποιος από αυτούς τους δούλους ανοίξει το στόμα του και πάει ενάντια στην Υπερνέα τάξη πραγμάτων εκτελείτε με συνοπτικές διαδικασίες. 

atheatignosi     








http://wwwwakeupamericans-spree.blogspot.gr/2014/05/harvard-hosting-satanic-mass.html  ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ WAKE UP AMERICANS-SPREE:cORFIATIKO.BLOGSPOT.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια: