Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙ [ΒΙΝΤΕΟ].



Retzep Tagip Erntogan-570
Όσο μεγαλώνει η οργή των συγγενών των ανθρακωρύχων, τόσο φαίνεται να χάνει την ψυχραιμία του ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Χθες δόθηκε στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο ο Ερντογάν κατά την επίσκεψη του στη Σόμα φυγαδεύεται από τους σωματοφύλακες του σε ένα σούπερ μάρκετ της πόλης για να γλιτώσει από τους αγανακτισμένους κατοίκους που του φώναζαν ρυθμικά «παραιτήσου δολοφόνε».
Το βίντεο όμως λίγο πριν το τέλος του κρύβει μία ακόμη έκπληξη. Τον Ερντογάν εκτός εαυτού να σηκώνει χέρι και να επιτίθεται σε ένα κορίτσι που όταν τον είδε να μπαίνει στο κατάστημα του είπε «τι γυρεύει εδώ ο δολοφόνος του πατέρα μου;».

Σύμφωνα με κάποιους αυτόπτες μάρτυρες ο Ερτνογάν γρονθοκόπησε το κορίτσι ενώ κατά άλλους την χτύπησε επανειλημμένα.
Δείτε το βίντεο:

Οι κάτοικοι της πόλης που χτυπήθηκε από την τραγωδία στο ανθρακωρυχείο η οποία στοίχισε τη ζωή σε 284 εργάτες εξοργίστηκαν όταν σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Τούρκος πρωθυπουργός είπε ψυχρά «συμβαίνουν αυτά». Φεύγοντας από το δημαρχείο της πόλης κυριολεκτικά περικυκλώθηκε από έξαλλους κατοίκους που τον αποδοκίμαζαν έντονα. Κλώτσησαν το αυτοκίνητό του, πέταξαν μπουκάλια και άρχισαν να τον φωνάζουν δολοφόνο.
Πέρα από τις φωτογραφίες και τα video από την επίθεση του εξοργισμένου πλήθους στο αυτοκίνητο του Ερντογάν, μια ακόμη προκαλεί σάλο: αυτή που δείχνει έναν άνδρα με κοστούμι να κλωτσά με μανία έναν άνδρα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων κατά του Τούρκου πρωθυπουργού.
Ο "κύριος" ονομάζεται Yusuf Yerkel και τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου Soas του Λονδίνου. Έκανε το ντοκτορά του για την τουρκική και την ιρανική εξωτερική πολιτική μετά το 1980. Σύμφωνα με το International Business Times, πηγή από το βρετανικό πανεπιστήμιο υποστήριξε ότι ο Yusuf Yerkel αποσύρθηκε από το πανεπιστήμιο όταν πριν από τρία χρόνια τον προσέλαβε ο Ερντογάν. Δεν πήρε ποτέ το διδακτορικό του.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας, συγγενείς ενός από τους νεκρούς στο ορυχείο της Σόμα, ήταν από εκείνους που κλώτσησαν το αυτοκίνητο του Ερντογάν. Δυο στρατιώτες τον έπιασαν και τότε όλοι είχαν τον σύμβουλο του Τούρκου πρωθυπουργού να τρέχει και να τον κλωτσάει 3 ή 4 φορές.
Δείτε τις εικόνες:
Tourkia-Epeisodia-570
Tourkia-Epeisodia1-570
Tourkia-Epeisodia2-570
Tourkia-Epeisodia3-570  http://www.koolnews.gr/diethni/gronthokopise-koritsi-o-erntogan-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια: