Νέες θηριωδίες στην Συρια: Ισλαμοφασιστες σταυρώνουν και παίζουν με κομμένα κεφαλιά..


ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΣΕ ΔΕΝΤΡΑ ΑΛΛΟΥΣ 2 ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ
ΠΑΙΖΟΥΝ ΒΟΛΛΕΥ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Η « ισλαμιστική ιερά εξέταση » καταδίκασε σε θάνατο δια σταυρού σε δέντρο άλλους δύο ακόμη Σύριους πολίτες.
Συριακό site της διασποράς δημοσίευσε πριν από λίγο φωτογραφία όπου απεικονίζονται 2 νεαροί σύριοι πολίτες σταυρωμένοι στα δέντρα.Η αυτοσχέδια κατασκευή θανάτου που θυμίζει ιδιοκτασκευές της μεσαιωνικής δυτικής ιερής εξέτασης συναπαρτίζεται από έναν ενιαίο λοστό και τριχιές.Tα μάτια των κατάδικων είναι δεμένα.Το αίμα ρέει άφθονο.Οι κορμοί των δέντρων βάφτηκαν απ΄αυτό.Η εφιαλτική σκηνή εκτιλύσσεται σεκεντρικό σημείο σε μια διασταύρωσης μιας πόλης που ελέγχουν
οι ισλαμιστές κάπου στη Συρία. Δενδρίτες μάρτυρες.Η ISIS το ισλαμικό κράτος του Ιράκ και της Ανατολής καταγγέλεται ως ο αυτουργός.
Σε μια ακόμη φωτογραφία εφιάλτη οι άντρες της ΙSIS διαπομπεύουν ένα ακόμη νεκρό θύμα τους.Το έχουν κρεμάσει ανάποδα από πυροβόλο όπλο που είναι τοποθετημένο στην καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου και τον περιφέρουν θριαμβευτικά κραδαίνοντας τα λάβαρα της οργάνωσης παρεμφερή μ΄αυτά της Αλ Κάιντα.
Σε άλλο στιγμυότυπο φρίκης μαχητές της ISIS μαστίγωσαν δημοσίως έναν πολίτη στην Raqqa μπροστά στα μάτια παιδιών και περαστικών.Η κατηγορία που του αποδόθηκε είναι ότι είναι « καταραμένος »,μίασμα.Σε αντίστοιχη δράση μαστίγωσαν έναν ακόμη ως καπνιστή. Η εφαρμογή της σαρία στα τμήματα που ελέγχουν οι ισλαμιστές αντάρτες αποτελεί καθημερινότητα. (Syrian truth 15.05.14)
H ίδια οργάνωση στρατολόγησε πρόσφατα ακόμη 400 παιδιά στην πόλη Al-Bab στο Βορρά της Συρίας.Η τρομοκρατική οργάνωση το τελευταίο διάστημα επικεντρώνεται σ΄αυτού του είδους την στρτατολόγηση .Τα παιδιά θα χρησιμοποιηθούν σε επιχειρήσεις αυτοκτονίας ή σε μάχες.(Dam-Press): εχθροί της Συρίας και του ανθρώπου
Στις 31 Μαρτίου αναρτήθηκε σε λογαριασμό twitter που έχει σχέση με το Kessab την πόλη στην ΒΔ Συρία που κατέλαβαν τζιχαντιστές που εισήλθαν από τα τουρκοσυριακά σύνορα ένας ακόμη αποκεφαλισμός.Η εικόνα συνοδεύεται από το μήνυμα « οι τζιχαντιστές τον αποκεφάλισαν στη Συρία και αρέσκονται να παίζουν βόλλευ με το κεφάλι του .Το έγκλημά του ήταν ότι δεν ήταν σουννίτης. »Η πόλη του Kessab ήταν κατά πλειοψηφία αρμενική παροικία.Στο φόντο διακρίνεται μια εξώπορτα με σταυρό.Πιθανόν έξω από εκκλησία έστησαν το μακάβριο παιχνίδι της διαπόμπευσης προφανώς για να τρομοκρατήσουν τους χριστιανούς και να περάσουν το μήνυμα της θρησκευτικής ταυτότητας του θύματος.

 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: