Oσμή νοθείας: Καθαρίστρια βρήκε εκλογικούς φακέλους κάτω από ...θρανίο!

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες το πρωί, βρέθηκαν 11 αριθμημένοι κλειστοί φάκελοι με ψηφοδέλτια σε ένα από τα τέσσερα εκλογικά τμήματα των Μακρισιών στο δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων, γεγονός που γεννά πολλά ερωτηματικά.
Σύμφωνα με το patrisnews, χθες το πρωί, η καθαρίστρια του σχολείου, βρήκε κάτω από ένα θρανίο 11 (σ.σ 12 κατά άλλους) κλειστούς φακέλους με ψηφοδέλτια, που δεν είχαν ανοιχτεί και συνεπώς δεν είχαν καταμετρηθεί.
Η καθαρίστρια τηλεφώνησε αμέσως στον δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων, από τον οποίο ενημερώθηκε ο γενικός έφορος εκλογών αλλά και το αστυνομικό τμήμα που επελήφθη του συμβάντος.
Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία θα κατατεθεί, μαζί με την κατάθεση της δικαστικής αντιπροσώπου που κλήθηκε στην περιοχή, και τους φακέλους, ως στοιχεία, στον εισαγγελέα. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να αποφασιστεί τι θα γίνει, αν αρκεί μια απλή επανακαταμέτρηση ή απαιτείται κάποια άλλη διαδικασία.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι το περιστατικό αυτό έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις, με τις απόψεις να διίστανται, για το αν πρόκειται για απλή αμέλεια ή όχι, αν και κανείς δεν φαίνεται να ξέρει το περιεχόμενο των φακέλων.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: