ΝΕΑ ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ! ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ!


Captufffffffre  “Θεέ μου, τι τους έφταιξαν τα παιδιά; Καταραμένοι να είναι…” Η κραυγή της μαρτυρικής μάνας που ακούγεται από τον Πόντο μέχρι την Δαμασκό, μέσα στους αιώνες.

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ Η ΔΥΣΗ, ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΤΡΟΔΟΛΑΡΙΑ, ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ.

ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΥΜΠΛΕΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ. ΠΡΟΣΟΧΗ.

ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ : ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗ DARAA

Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

Στις 18/05/14, το λιβανέζικο ειδησεογραφικό AlManar μετέδωσε τηλεοπτικό ρεπορτάζ με τα παιδιά θύματα μιας τρομοκρατικής επίθεσης της οποίας ανέλαβε την ευθύνη η ομάδα al-Muthannaη οποία ανήκει στην JabhatalNousra, το γνωστό παρακλάδι της Al-Qaïda στη Συρία.

Οι Ισλαμιστές επιτέθηκαν…

με όλμο στο ανατολικό προάστειο Bosraal-Chamτης πόλης Daraa- κοντά στα ιορδανικά σύνορα- στοχεύοντας μια κατοικημένη περιοχή.

CaptuDDdaareΤα βλήματα έσκασαν επάνω σε μια παρέα μικρών παιδιών που έπαιζαν στο δρόμο της γειτονιάς τους. Πολλά από αυτά τραυματίσθηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης, ενώ ένα κοριτσάκι νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του καναλιού , μιλάει ένα αγόρι που έχει τραυματισθεί ελαφρά: “Είναι πολύ κακό αυτό που μας έκαναν. Εμείς δεν κάναμε τίποτα

Η μητέρα του ξεσπά: “Ο Παντοδύναμος Θεός να τους τιμωρήσει. Τι τους έφταιξαν τα παιδιά; »

Συνεχίζει : “Χτυπάνε τους πολίτες και στοχεύουν τα σχολεία και τα παιδιά. Θέλουν να μας σκοτώσουν και να σκοτώσουν και κάθε μορφή ζωής στη Συρία. Η Συρία όμως θα μείνει όρθια , όπως και ο Bacharal-Assad , ό,τι και ας μας κάνουν. »

μικρό θύμαΗ επίθεση εντάσσεται στην τακτική των αντιποίνων των τρομοκρατών για τις Ο συριακός αραβικός στρατός έχει περισφίξει τον κλοιό γύρω από τις τρομοκρατικές ομάδες ενόπλων στον ανατολικό και δυτικό άξονα στο προάστειο Nawa της Daraa. Βίαιες συγκρούσεις σημειώθηκαν στις παρυφές του κρατικού νοσοκομείου στο κέντρο της πόλης καθώς οι ισλαμιστές θέλουν να καταστρέψουν σε όλη τη Συρία κάθε υποδομή περίθαλψης των σύριων τραυματιών.Ο στρατός κατάφερε να πάρει τον έλεγχο της δυτικής πλευράς της πόλης, καταστρέφοντας κανόνια, πολυάριθμα επανδρωμένα οχήματα (DaraaalBalad) .

Σήμερα το πρωί (20/05/14), άλλη μια επίθεση στοχευμένη κατά των παιδιών. Το γυμνάσιο Omayaστη Δαμασκό χτυπήθηκε από τρία βλήματα όλμων προκαλώντας ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές , σύμφωνα πάντα με τον πρώτο απολογισμό.

κοριτσάκιCadddddddpture10365888_688811484487809_2751159711863535975_n

Δεν υπάρχουν σχόλια: