Φρικιαστικό έγκλημα στις ΗΠΑ: Σύγχρονη «Μήδεια» έσφαξε τις τρεις κόρες της.

Με την κατηγορία ότι δολοφόνησε τις τρεις κόρες της συνελήφθη μία 30χρονη γυναίκα στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, την ίδια ώρα που ο σύζυγός της βρισκόταν έξω από το σπίτι και επιδιόρθωνε το αυτοκίνητό τους.
Η 30χρονη με μία από τις κόρες της σε παλιές, ευτυχισμένες στιγμές
Ειδικότερα, η γυναίκα αφού φέρεται να εσφαξε τα τρία άτυχα κοριτσάκια, ηλικίας από 2 μηνών έως τριών ετών, «πνιγμένη» η ίδια στο αίμα ξάπλωσε εντελώς γυμνή στο κρεβάτι, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι αρχές και οι αυτόπτεις μάρτυρες. Πάντως, δεν είναι ακόμα σαφές πώς η μητέρα σκότωσε τα παιδιά της.

Μάλιστα, την αστυνομία ειδοποίησε η μητέρα της δράστιδας. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, οι συγγενείς τούς ενημέρωσαν πως η μητέρα ήταν εκείνη που είχε δολοφονήσει τα παιδιά της.

Οι μαρτυρίες των γειτόνων επιβεβαιώνουν πως η 30χρονη Carol Coronado απομακρύνθηκε από το σπίτι της από τους αστυνομικούς «πνιγμένη» στο αίμα, ενώ ήταν τυλιγμένη μόνο με μία κουβέρτα. Το πρόσωπο και τα χέρια της ήταν γεμάτα αίματα.


Η 30χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της περιοχής και έπειτα για κράτηση στο αστυνομικό τμήμα, όπου δεν έκανε καμία δήλωση.

Η μητέρα της σύγχρονης «Μήδειας» δήλωσε στους αστυνομικούς πως νωρίτερα μέσα στη μέρα η κόρη της της είχε τηλεφωνήσει γαι να της πει πως «αισθάνεται να τρελαίνεται». Όταν η γιαγιά των άτυχων παιδιών αποφάσισε να πάει μέχρι το σπίτι, είδε το σύζυγο της κόρης της στην αυλή να επιδιορθώνει το αυτοκίνητο της οικογένειας. Μπήκε στο σπίτι και είδε την κόρη της και τα τρία της εγγόνια σε μια λίμνη αίματος στο κρεβάτι. Αμέσως φώναξε τον άντρα να μπει στο σπίτι και όταν εκείνος αντιλήφθηκε τι συνέβη άρχισε να φωνάζει: «Σκότωσε τις κόρες μου!».

Έρευνα διενεργεί η αστυνομία.





http://www.protothema.gr/world/article/380954/frikiastiko-eglima-stis-ipa-sughroni-mideia-esfaxe-tis-treis-kores-tis/

Δεν υπάρχουν σχόλια: