ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Τουρκία κήρυξε τον πόλεμο στους Κούρδους!

 ...το μόνο που θα καταφέρει η Τουρκία, όσο προχωρά σε αυτό το μονοπάτι, είναι να δημιουργηθεί μια ώρα γρηγορότερο το πρώτο ανεξάρτητο κράτος των Κούρδων.

Νέα τροπή στην Τουρκία, αφού πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι τουρκικά βομβαρδιστικά ξεκίνησαν πόλεμο με το PKK...
στην Νταγκλίτσα (Dağlıca) της επαρχίας Χακαρί στην ανατολική Τουρκία.

Όπως σημειώνουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης με έκτακτη ενημέρωση πρόκειται για την πρώτη επιχείρηση του τουρκικού στρατού κατά των Κούρδων τα τελευταία δύο χρόνια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου του τουρκικού στρατού οι «τρομοκράτες (το όνομα PKK δεν το λένε ποτέ στις επίσημες ανακοινώσεις) σε συνεργασία με αυτονομιστές (Κούρδους πολίτες) άνοιξαν πυρ κατά του στρατού και η απάντηση (αεροπορικοί βομβαρδισμοί) ήταν άμεση».

Με την κίνηση αυτή η τουρκική κυβέρνηση ρίχνει λάδι στην φωτιά της εξέγερσης των Κούρδων που εδώ και ημέρες έχουν βγει στους δρόμους και διαδηλώνουν κατά του Ερντογάν και την βρώμικη στάση της Τουρκίας στο ζήτημα του Ισλαμικού Κράτους.

Ουσιαστικά η Τουρκία με την κίνηση αυτή κήρυξε τον πόλεμο στους Κούρδους, μία ημέρα πριν λήξει το τελεσίγραφο που είχαν στείλει οι Κούρδοι ηγέτες.

Όμως αυτό που γίνεται πιο ξεκάθαρο είναι το μήνυμα που στέλνει ο Ταγίπ Ερντογάν στην διεθνή κοινότητα, ότι όχι μόνο δεν πρόκειται να πολεμήσει ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος αλλά ότι Τουρκία και Ισλαμικό Κράτος ενώνουν τις δυνάμεις τους στον κοινό σκοπό.

Την εξαφάνιση των Κούρδων.

Το Ισλαμικό Κράτος θα τους αφανίσει μέσα στην Συρία και στο Ιράκ και η Τουρκία στις επαρχίες τους που έχει καταλάβει και ακόμη τις έχει στην επικράτειά της.

Αν μας επιτρέπεται να κάνουμε μία πρόβλεψη, το μόνο που θα καταφέρει η Τουρκία, όσο προχωρά σε αυτό το μονοπάτι, είναι να δημιουργηθεί μια ώρα γρηγορότερο το πρώτο ανεξάρτητο κράτος των Κούρδων.



http://www.tribune.gr/ 
http://thesecretrealtruth.blogspot.com

http://logia-tou-aera.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: