Α.Τ.Ι.Α βάζουν φωτιές σε χωριό της Σικελίας


Το χωριό Canneto di Caronia στη Σικελία έγινε γνωστό πριν από 3 χρόνια, όταν με ανεξήγητο τρόπο, ψυγεία, τηλεοράσεις και λοιπές ηλεκτρικές συσκευές τυλίγονταν καθημερινά στις φλόγες. Σήμερα, μετά από τρία χρόνια ενδελεχών ερευνών η απάντηση βρέθηκε. Για όλα φταίνε οι εξωγήινοι.

Δεκάδες ειδικοί και επιστήμονες, όπως ηλεκτρολόγοι μηχανικοί και φυσικοί της ΝΑSA, αλλά και στρατιωτικοί και αστυνομία, εδώ και τρία χρόνια βρίσκονται στο χωριό και ερευνούν το περίεργο φαινόμενο, το οποίο είχε πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις, ώστε το Βατικανό είχε στείλει τον καλύτερο εξορκιστή του για να διώξει το Κακό. Μάλιστα, ένας επιστήμονας ισχυριζόταν ότι είδε ένα καλώδιο που δεν ήταν στην πρίζα να τυλίγεται ανεξήγητα στις φλόγες.

Ωστόσο, δεν βρέθηκε κάποια λογική απάντηση και η έρευνα, την οποία διέταξε η ίδια η ιταλική κυβέρνηση, καταλήγει ότι «οι φωτιές προκλήθηκαν από ισχυρές ηλεκτρομαγνητικές εκπομπές, ισχύος ως και 15 Γιγαβάτ, οι οποίες δεν προκλήθηκαν από ανθρώπους, αλλά όπως δείχνουν όλες οι ενδείξεις, από εξωγήινους που δοκιμάζουν μυστικά όπλα».

Μάλιστα, στην έρευνα αναφέρονται και λεπτομέρειες πιθανής ύπαρξης UFΟ στην περιοχή, καθώς υπάρχουν ίχνη από προσγείωση άγνωστου αντικειμένου σε ένα χωράφι κοντά στο χωριό.

Εγώ πρέπει να σας πληροφορίσω οτι εξωγηίνοι δε βάζουν τις φωτίες αλλα της βάζει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και τα "μυστικά όπλα" που αναφέρονται στο παρόν αρθρο είναι τεχνολογία του Τέσλα!Σιγά που θα ερχόντουσαν εξωγηίνοι να μας κάψουν τα δάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: