ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ:ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ,ΠΟΥ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ...ΕΠΕΙΣΟ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στους ιδιοκτήτες φορτηγών:Έκαναν πράξη αυτό που φωνάζουμε τόσους μήνες,πως δηλαδή οι κομματικές κλπ σημαίες πρέπει να εξαφανιστούν από τις διαδηλώσεις και να αντικατασταθούν ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Οι εικόνες χιλιάδων εργαζομένων ΠΟΥ ΨΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ ΚΑΙ ΑΝΕΜΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ,είναι άκρως ενθαρρυντική!

Γι'αυτό άλλωστε και τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων,προσπαθούν μέσω των τσοντοκάναλων να υποβαθμίσουν τη μεγαλειώδη αυτή πορεία,αναζητώντας επεισόδια και αίμα!

ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ!

ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ Πασοκ!

Αυτοί ψάχνουν...νεκρό,όπως άλλωστε κάνουν ΠΑΝΤΑ όταν βλέπουν αυθόρμητη,παλλαική και κυρίως ΕΘΝΙΚΗ αντίδραση!

Να μην απορήσετε λοιπόν αν σύντομα επιστρατεύσουν τους χρήσιμους ηλίθιους,αναρχοπρεζάκηδες τροφίμους ξένων πρεσβειών και κέντρων.

Μόνο που εδώ...μάλλον θα τα βρουν σκούρα,αφού οι νταλικέρηδες δεν...φημίζονται ούτε για την ευγένειά ούτε για την υποχωρητικότητά τους!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ,ΞΑΝΑ:ΟΙ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΗΣ,ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: