ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΛ-ΣΑΛΕΧ:"ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΥΝΤΟΜΑ"

ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΕΜΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΚΥΛΙΑΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ,ΑΛΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΑ ΜΟΝΟ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΒΑΡΕΣΑΝ:


Την Κυριακή η προπαγάνδα συνεχίστηκε από την κρατική ΝΕΤ , όπου οι δύο καλοπληρωμένοι δημοσιογράφοι της , δέχθηκαν στο πάνελ , έναν από την ΜΚΟ "Γιατροί του Κόσμου" , οργάνωση που ελέγχεται για την χρηματοδότηση της και χρησιμοποιεί το ιατρικό λειτούργημα για άσκηση ανθελληνικής πολιτικής πίεσης, ακόμα και προς την κατεύθυνση των Ελληνικών νόμων που αφορούν την παραβίαση των συνόρων μας.

Εντελώς τυχαία η εκπομπή αφορούσε τον Άγιο Παντελεήμονα, δεν ήταν καλεσμένος κανένας κάτοικος του Αγίου Παντελεήμονα και δεν υπήρχε κανένας αντίλογος.

Όλα τα προηγούμενα μας βάζουν σε μεγάλες υποψίες , ειδικά αν σκεφτούμε ότι βρισκόμαστε σε μία περίοδο που ο λαός μη έχοντας ακόμα πεινάσει , ενημερωθεί και πιεστεί όσο απαιτείται , δεν είναι σε θέση να κάνει καμία προσπάθεια υπεράσπισης του Έθνους και του Συντάγματος.

Θα βόλευε πολύ τους κυβερνώντες να βαφτίσουν μερικά επεισόδια ως εξέγερση , να τα αντιμετωπίσουν δυναμικά και να αποτρέψουν δια του παραδείγματος , την μελλοντική αληθινή και αυθόρμητη αντίδραση του Ελληνικού Λαού.

Ας θυμηθούμε την περίπτωση της ΜΑΡΦΙΝ.. Πριν την Μαρφίν 500.000 Έλληνες στον δρόμο , μετά τα γεγονότα της ΜΑΡΦΙΝ , 20.000..

Υπάρχει και κάτι ακόμα , το οποίο δεν το πρόσεξε κανείς.. Σε όλες τις συγκεντρώσεις των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα , οι αναρχικοί και οι Georgoτσολιάδες , προανήγγειλαν με θόρυβο αντισυγκεντρώσεις.

Αυτή την φορά τέτοιος θόρυβος δεν υπάρχει.

Έλληνες γρηγορείτε.. Μεγάλη προσοχή για αύριο..

ΠΗΓΗ.

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ:ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ,ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΝΕΚΡΟ Ή ΝΕΚΡΟΥΣ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΟΥΝ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΣΚΗΝΟΘΕΤΟΝΤΑΣ ΨΕΥΤΟΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ!

Η ΕΛΕΕΙΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΥΛΗΚΙΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ "ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟ;",ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,ΑΦΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΒΙΑΙΗΣ ΠΡΑΞΗΣ!!!

ΑΝΤΙΘΕΤΑ,ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ,ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ...ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ!

ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ:ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟ!
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: