Συνταγματική κατοχύρωση της εξαθλίωσης. Τι ακούει κανείς στον ύπνο του!!!!

Φίλοι μας, αναρωτιόμαστε: Είμαστε με τα καλά μας; Τι ακούμε πλέον; Δεν φτάνει που υπογράφουν μνημόνια χωρίς να δίνουν κανέναν λογαριασμό στη Λαϊκή Αντιπροσωπεία (λέμε τώρα), έφτασαν σε τέτοιο σημείο αποθράσυνσης, να μηχανεύονται να περάσουν στο Ελληνικό Σύνταγμα (ποιο Σύνταγμα αλήθεια;) την μόνιμη επικυριαρχία της Τρόϊκας. Δηλαδή να κατοχυρώσουν συνταγματικά την εξαθλίωσή μας και την υποδούλωσή μας. Τόσο γλυκιά είναι πια αυτή η εξουσία γι’ αυτούς τους ανθρώπους;; Απορούμε γιατί καθόμαστε και τους ακούμε; Για πόσο ακόμα; Πόσο ακόμα πρέπει να μας δέσουν με χοντρές αλυσίδες για να απολαμβάνουν αυτοί την εξουσία τους πάνω μας;;

Η Γερμανία πάλι, δεν μπορεί να αποβάλει το DNA της. Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο «μαστίγιο και καρότο», κάθε μέρα πετάει και από μια πρόταση, για την σωτηρία δήθεν των αδύνατων κρατών (λέγε με Ελλάδα), οι οποίες προτάσεις, εκ πρώτης όψεως μοιάζουν ασύνδετες μεταξύ τους, αλλά στο βάθος όλες αυτές οι φαινομενικά ασύνδετες προτάσεις υπακούουν σε κάποιας μορφής γκεμπελική προπαγάνδα, που στόχο έχει να προετοιμάσει την ελληνική και γενικότερα ευρωπαϊκή Κοινή Γνώμη, για εξαθλίωση κάποιων «γουρουνιών» (PIGS), προς όφελος του πλούσιου Βορά, στην κορυφή του οποίου είναι η ίδια η «Άρια» φυλή.

Μετά τις επιμηκύνσεις, τις αναδιαρθρώσεις, τις επαναγορές ομολόγων κ.λ.π., μια εντελώς καινούργια γερμανική πρόταση είναι η Συνταγματική κατοχύρωση της…. μόνιμης εξαθλίωσης για 30 χρόνια και βάλε. Και το χειρότερο είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση, «κτυπημένη» από την ιδεολογία της παγκοσμιοποίησης και το πάθος της για την εξουσία, το συζητάει και από πάνω. Αν είναι δυνατόν !!!!

Το πως θα γίνει αυτή η συνταγματική τροποποίηση δεν φαίνεται να απασχολεί κανέναν. Μοιάζει εύκολη υπόθεση. Αντίθετα μια τροποποίηση στο Σύνταγμα για κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας ή για κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών είναι τάχα συνταγματικά αδύνατη, με δήθεν αξεπέραστα συνταγματικά εμπόδια. Δηλαδή Σύνταγμα αλά κάρτ, που λένε.

Στον τίτλο της ανάρτησης γράφουμε «τι ακούει κανείς στον ύπνο του» και είναι αλήθεια αυτό, αφού βρισκόμαστε μονίμως σε έναν μακάριο και βαθύ ύπνο όπου μας έχουν βάλει τα ΜΜΕ των νταβατζήδων.

Πηγή: http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/02/blog-post_01.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: