ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ...!!! ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ...!!!


Επτά βουλευτές της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη παραβρέθηκαν στην...

επέτειο της μάχης του Μελιγαλά. "Τιμή στους χίτες και ταγματασφαλίτες" φώναζαν εκατοντάδες μέλη και οπαδοί του κόμματος. Οι Χρυσαυγίτες με ελληνικές σημαίες και σημαίες του κόμματός τους φώναξαν συνθήματα, όπως "αλήτες, φονιάδες, κομμουνιστές’’, "τσεκούρι και φωτιά στα κόκκινα σκυλιά’’, "ο λαός δεν ξεχνά τους προδότες τους κρεμά’’, "Αίμα,τιμή, Χρυσή Αυγή’’.

Ο ομιλητής Γιάννης Μπουγάς, καθηγητής – απόδημος από τον Καναδά, είπε ότι η εκδήλωση δεν είναι γιορτή μίσους και χαρακτήρισε "μοναδικό και ανατριχιαστικό το έγκλημα του Μελιγαλά". Μίλησε για παραποίηση του εγκλήματος στην αριστερή βιβλιογραφία και ζήτησε να επισκεφθεί το Μελιγαλά κάποιος πρωθυπουργός, όπως πρωθυπουργοί έχουν επισκεφθεί τον Αη Στράτη και τη Μακρόνησο.

Χαιρετισμούς απηύθηναν εκ μέρους των συγγενών των θυμάτων ο Χρήστος Μπένος, ο δήμαρχος Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, που μίλησε για καινούργιους συμμορίτες, Δεξιούς και Αριστερούς και είπε χαρακτηριστικά πώς "Οι γιορτές αυτές είναι γιορτές μνήμης και όχι γιορτές μίσους. Τώρα που η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει, αυτές οι γιορτές θα γίνουν εθνικές". 

http://www.stoxos.gr/2012/09/blog-post_9644.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: