ΠΑΡΤΕ ΑΝΑΠΟΔΕΣ ΤΩΡΑ..!!! ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ...!!!


Σύμφωνα με είδηση του ελληνικού τύπου άγνωστο άτομο ή άτομα κατέβασαν και έκαψαν την ελληνική σημαία στο 5ο Γυμνάσιο Καβάλας και ακολούθως κρέμασαν στην θέση της την τουρκική σημαία.

Στην είδηση το περιστατικό επιβεβαιώνει ο Έλληνας φωτογράφος Γιάννης Καπέος. Η εφημερίδα αναφέρει πως είναι το δεύτερο περιστατικό αυτού του είδους μέσα σε 4 μέρες και ότι η πρώτη καταγγελία έγινε την περασμένη Τετάρτη από τον Γιάννη Καπέο στην ιστοσελίδα του στο Facebook :

Περίμενα μία μέρα να δώ αν θα υπάρξει από κάπου ενημέρωση , αλλά αυτή δυστυχώς δεν υπήρξε… Σας ενημερώνω λοιπόν ότι άγνωστοι το βράδυ της Πέμπτης κατέβασαν την ελληνική σημαία από τον ιστό της στο 5ο γυμνάσιο Καβάλας , την έκαψαν και ανέβασαν στην θέση της την τουρκική !!! Τα συμπεράσματα δικά σας ! Απ’οτι με ενημέρωσε ο γιός μου άγνωστοι πήδηξαν από τα κάγκελα της αυλής στραβώνοντας τα κιόλας και έκαψαν την ελληνική σημαία μπροστά στην πόρτα του σχολείου … και μετά ανέβασαν την τουρκική , την οποία τα παιδιά δεν πρόλαβαν να δουν καθώς κατέβηκε αμέσως. την αρχή δυσκολευτήκαμε να το πιστέψουμε, ωστόσο το πρωί της Δευτέρας ο αστυνομικός διευθυντής Καβάλας Μάκης Κοσκερίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό STUDIO 7, επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκε το προαναφερθέν περιστατικό, σημειώνοντας ότι οι δράστες δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί. Μέσα από την ίδια ραδιοφωνική συχνότητα, όμως, έγινε γνωστό ότι ανάλογο περιστατικό σημειώθηκε λίγες ημέρες μετά και στο 7ο Δημοτικό Σχολείο!

Και στο παρελθόν η συνοικία της Παναγίας έχει γίνει στόχος παρόμοιων ενεργειών,όπως η καρφωμένη κεφαλή χοίρου στην πόρτα του παλιού τεμένους Χαλίλ Μπέη

Πηγή: KavalaPress.gr- tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: