O 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι εξασφαλισμένος καθώς οι ιρανικές κυρώσεις εξαφανίζονται!


Δεν γνωρίζω ποια είναι η Τορά ή τι εκπροσωπεί αλλά το άρθρο είναι ξεκάθαρο με ημερομηνίες και πληροφορίες για γεγγονότα από τους Εβραίους!     Το Ισραήλ και το Ιράν διατεθειμένοι να πάνε στον πόλεμο! Σύμφωνα με την παραπάνω ιστορία, την Τετάρτη 20-11-13, την 17η ημέρα του 8ου μήνα, οι συνομιλίες της Γενεύης με τις  P5 +1 δυνάμεις  συνεχίστηκαν στην πορεία  προς την άρση των κυρώσεων κατά του Ιράν . Αυτό, φυσικά, παίζει τώρα στα τέλη Ιανουαρίου του 2014, καθώς τόσο η  ΕΕ όσο και οι ΗΠΑ άρουν μια σειρά κυρώσεων κατά του Ιράν. http://www.jpost.com/Iranian-Threat/News/Israel-starting-to-consider-day-after-Iran-agreement-332324


Το Ισραήλ είναι κατηγορηματικά αντίθετο σε αυτές τις συνομιλίες, υποστηρίζοντας ότι η άρση των κυρώσεων θα ενθαρρύνει το Ιράν να αναπτύξει πυρηνικά όπλα και να χτυπήσει το Ισραήλ.
Οι Ομπάμα, οι ΗΠΑ και τα  P5 έθνη είναι ευχαριστημένα με την φαινομενική επιτυχία τους για τις συριακές διαπραγματεύσεις, δεν συνειδητοποιούν ότι το σύνολο στο χάος της  Συρίας δεν ρπόκειται να διαλευκανθεί ακόμα και τώρα περισσότερο από ποτέ. Λόγω αυτής της φουσκωμένης υπερηφάνειας, νομίζουν ότι μπορούν να χειριστούν το Ιράν με τον ίδιο τρόπο.
Το Ισραήλ προετοιμάζεται ήδη για την "επόμενη μέρα" σε αυτές τις ανόητες συνομιλίες της Γενεύης. Ο Νετανιάχου  ευθυγραμμίζεται με τη Γαλλίας από την πλευρά του, μαζί με τη Σαουδική Αραβία. Ακόμα προσπαθεί να πείσει τη Ρωσία να τον βοηθήσει, δεδομένου ότι ο Πούτιν έχει γίνει όλο και περισσότερο αηδιασμένος με τις ΗΠΑ και τον Ομπάμα.
I, Ο Daniel John Lee, υπό την εποπτεία και τη δύναμη του Αίματος του Yahshua από τη Ναζαρέτ, θα σας πει τι πρόκειται να συμβεί.
Από τώρα και μέχρι τις 11.03.14, ένα σημαντικό γεγονός πρόκειται να συμβεί, αυτό θα αναγκάσει το χέρι του Ισραήλ ή το Ιράν. Οι περισσότεροι δεν θα ξέρουν τι το προκάλεσε. Οι πύραυλοι απλά θα ξεκινήσουν  πτήσεις πριν ο καθένας μπορέσει να αντιδράσει.
Στον απόηχο αυτού [του Ψαλμού 83]ο πόλεμος που θα οδηγήσει σε νίκη του Ισραήλ, και θα οδηγήσει το Ισραήλ να προσαρτήσει πολύ γη σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, το Ισραήλ θα αναδυθεί σαν υπερδύναμη.

Αυτό είναι έτσι λέγει ο  Yah.
Τώρα, η γνώμη μου, είναι, επίσης, ότι ο Ψαλμός 83,ο πόλεμος θα οδηγήσει σε ένα παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, στον οποίο, από την άνοιξη του 2014, οι ΗΠΑ θα πληγούν πολύ άσχημα από τη Ρωσία και την Κίνα. Οι Δυτικές Δυνάμεις των ΗΠΑ / Καναδά,  Αγγλία και  Γαλλία θα καταρρεύσουν.

Αυτό το κενό εξουσίας θα επιτρέψει ο Υιός του Ολέθρου να προκύψει στη Μέση Ανατολή και να δεσμεύσει το βδέλυγμα της ερήμωσης στην Ιερουσαλήμ,στο Ισραήλ. Όλα αυτά συμβαίνουν πριν από τις 11/03/2014.
Όλος ο κόσμος πρόκειται να αλλάξει. Οι ΗΠΑ ήταν η μόνη παγκόσμια υπερδύναμη για τα τελευταία 70 χρόνια. Όταν οι ΗΠΑ πέσουν, όπως προαναγγέλθηκε από τον Duduman, τον Gruver και τον Wilkerson -ο αντι Χριστός, ο Υιός του Ολέθρου, θα αλλάξει τον κόσμο με super βάση δύναμης από τη Δύση, προς το Ισραήλ. Το Ισραήλ θα γίνει πνευματικά σαν τα  Σόδομα και την Αίγυπτο από το 2014 έως το φθινόπωρο του 2017.
Τα τρέχοντα γεγονότα επιβεβαιώνουν και την ευθυγράμμιση με ακρίβεια για να διασφαλιστεί ότι αυτά τα γεγονότα ξεδιπλώνονται όπως ακριβώς έχουμε προειδοποιήσει σχετικά από το 2010.
Μετανοείτε ΟΛΟΙ από την αμαρτία σας! Σταματήστε να παραβαίνετε την Τορά! Τοποθετήστε την πλήρη και απόλυτη εμπιστοσύνη σας στον Yahshua το Μεσσία! Ζωντανό ιερό! Να τηρείτε το Yah!Σταματείστε να αμαρτάνετε!!



Ο χρόνος σας, ω αμαρτωλοί και υποκριτές - εσείς που αγωνίζεστε ενάντια στον Yah και την Τορά του - έχετε σχεδόν τελειώσει!
Και όσο για τους Αγίους - τύπου με τα πάντα σε σας, για τον Yahshua και την Τορά του!! ΤΥΠΟΣ  όπως ποτέ πριν!!
Αγάπη στον Yahshua και την Τορά του,
Daniel John Lee..            http://www.spiritandtorah.com/            http://beforeitsnews.com/alternative/2014/01/world-war-iii-ensured-as-iranian-sanctions-disappear-israel-and-iran-prepared-to-go-to-war-2881570.html    ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΑ:Jerusalem Post-Before it's news-spiritan Torah:Corfiatiko.blogspot.com. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: