ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ (vid-εικόνες) Οπαδοί του Ισλάμ "εόρτασαν" τα γενέθλια του Μωάμεθ!

Νέα απίστευτη και πρωτοφανής πρόκληση που σίγουρα φέρνει όλους τους Έλληνες στα όρια της ανοχής και της υπομονής τους πραγματοποιήθηκε σήμερα από Πακιστανούς λαθρομετανάστες, πιστούς του σκοταδιστικού Ισλάμ.
Στην πόλη του Σωκράτη και του Πλάτωνα. Στην πόλη που κήρυξε ο Απόστολος Παύλος και ο Άγιος Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης.
Στην πόλη όπου πραγματώθηκε η συνένωση και συμπόρευση του αρχαίου ελληνικού πνεύματος και του χριστιανικού Ευαγγελίου, από τους τρεις Ιεράρχες με κορυφή τον Άγιο Μέγα Βασίλειο που φοίτησε την Φιλοσοφική Ακαδημία των Αθηνών.
Επέτρεψαν να λάβει χώρα μαζική συγκέντρωση μουσουλμάνων στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου γέννησης του προφήτη Μωάμεθ,
ο οποίος έδωσε εντολή στους πιστούς του να λιθοβολούν τις γυναίκες τους και τους υποσχόταν "πιλάφια" και ατελείωτες σαρκικές ηδονές στον δικό του "παράδεισο" εφόσον περάσουν από μαχαίρι όλους τους "άπιστους", "γκιαούρηδες" χριστιανούς.
Μουσουλμάνοι που ζουν στην Αττική πραγματοποίησαν πορεία και εν συνεχεία παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις στην πλατεία Κουμουνδούρου. Το «παρών» έδωσαν και τηλεοπτικά συνεργεία από το Πακιστάν.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: