Την ώρα που ο Μπόμπολας μιλά για ισταμπουλ και παίζει τουρκοσήριαλ, οι τούρκοι σφάζουν έναν ολόκληρο λαό.


mc3b6rderbanden-latakia

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ ΑΛΛΑ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ KASSAB

ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας εγχειρίδια που απαριθμούν τα εγκλήματα του χριστιανισμού και που συνήθως επιγράφονται “Η μαύρη βίβλος του χριστιανισμού” κλπ. Το ισλάμ από τους πραγματικούς ισλαμοφοφοβικούς που έσπευσαν να το ενστερνιστούν από τρόμο παραμένει στο απυρόβλητο ή από σεβασμό στη διαφορετικότητα. Τα εγκλήματα που διαπράττονται στη γειτονική Συρία στο όνομα του Αλλάχ από γουαχαμπιστές σαλαφιστές φανατικούς σουνίτες ήδη παραγράφονται από τις μεγάλες δυνάμεις και τους υποτακτικούς στη δούλεψη τους μικρομέγαλους λαούς. Όμως αποτελούν Το Μαύρο Κοράνι του Ισλάμ.
Σκοτώνουν ένα λαό γιατί του ζητούν να τους παραδώσει τον ηγέτη του. Πρέπει να είναι μεγάλος ηγέτης αυτός για τον οποίο σκοτώνται κατά μυριάδες οι

νέοι του.Που τον προασπίζονται με τα νεανικά κορμιά τους γενιές ολόκληρες. Ένας ηγέτης ο πρώτος και μοναδικός στην σύγχρονη παγκόσμια ιστορία που αμφισβήτησε το δικαίωμα στον Αλλάχ των σαλαφιστών σαουδαράβων να καθορίσει το πεπρωμένο του λαού του. Ένας ηγέτης άραβας που αμφισβήτησε την ηγεμονία του Αλλάχ. Ο Άσσαντ δεν χρειάζεται μετάβαση είναι ο ίδιος η μετάβαση. Από τον πιο σκοτεινό μεσαίωνα του ισλαμισμού στη σφαίρα της ανοχής και καλής εκδυτικοποιημένης εκδοχής του πλουραλισμού. Ένας ηγέτης μιας μειονότητας των αλαουιτών και όχι μόνο που είχαν το σθένος να αντιπαρατεθούν στη Παγκόσμια ηγεμονία αποφασισμένοι να πέσουν ως ο τελευταίος. Ποιός είναι ο δικτάτορας και ποιός δεν είναι μόνο η αγκιτάτσια των σύγχρονων ιερατείων των προκατειλλημμένων ΜΜΕ δεν νομιμοποιείται να καθορίσει.
Φρικτές σφαγές από τους μισθοφόρους στη δούλεψη των Erdogan NΑΤΟ στην περιφέρεια της Λαττάκεια της πιο εξευρωπαισμένης πόλης της Συρίας.Στις μαρτυρικές Nab `Ain και Samra στα περίχωρα του Kassab οι ισλαμιστικές οργανώσεις Ahrar al Sham , Ansar al Sham , Jabhat al Nusra , Jund al Sham σφαγίασαν,αποκεφάλισαν,οργίασαν πήραν ομήρους γυναικόπαιδα.Σύμφωνα με το suriye enformasyonu η εισβολή των αταυτοποίητων τζιχαντιστών του συγκεκαλυμμένου Αττίλα ήταν μαζική.Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από αξιωματικό του τούρκικου στρατού εισέβαλαν στο συριακό μαρτυρικό έδαφος 8000 τζιχαντιστές από τα τουρκοσυριακό έδαφος.Οι 3.500 έχουν ήδη σκοτωθεί ή επέστρεψαν τραυματίες στην θαλπωρή της χώρας που τους εισήγαγε.Γιαυτό έπεται και δεύτερη μαζική εισβολή.Το RTS επισημαίνει ότι το τζιχάντ στη Συρία προσελκύει όλο και περισσότερους ευρωπαίους.Οι τακφιριστές εκ Τουρκίας προωθήθηκαν ως το Χαλέπι για να ενισχύσουν τις θέσεις τους. Η Τουρκία αποδείχθηκε ο αρχιτρομοκράτης της περιοχής.Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις κάλυψαν την εισβολή στο πέρασμα Kesab / Yayladagi με πυροβολικό,τεθωρακισμένα άνοιξαν πυρ και από αέρος με μαχητικά.
Οι σφαγές στρατιωτών και πολιτών που επακολούθησαν δεν αφορούν μόνο την μεθόριο αλλά συστηματικά διαδραματίζονται σ΄όλα τα μέτωπα Homs, Quseir, Maaloula, Sadad Mahin, Deir Atieh, Yabroud, Sednaya, Est Goutha, Quneitra, Khan Esieh, camp de Yarmouk, … Lattaquié, Deraa, Deir Ezzor, Hama, Maan, Khan Sheikoun, Idlib, Alep, Damas.
Στον τρίτο χρόνο του πολέμου αποδεικνύεται περίτρανα ποιός είναι ο αιμοσταγής δικτάτορας της περιοχής. Το καθεστώς της Άγκυρας τυφλωμένο από τον μεγαλοιδεατισμό του χαλιφάτου και τον βρώμικο επεκτατισμό με οποιοδήποτε κόστος πατάει όχι απλά επί πτωμάτων αλλά επί κομμένων κεφαλών για να υλοποιήσει το στόχο του. Την εδραίωση και επέκταση της σφαίρας επιρροής στην Μεσόγειο με ορυμαγδό από σφαίρες. Ο μετριοπαθής μουσουλμάνος ηγέτης της φίλης χώρας αποδείχθηκε ο απόλυτος εχθρός γυρεύοντας μανιασμένα μια ρεβανς για το Κριμαικό.

Ενδεικτικό είναι το υλικό που ακολουθεί και στοιχειοθετεί την παραφροσύνη των ισλαμιστών:

-φωτό 1 η ξιφολόγχη καρφωμένη στο σώμα νεκρού αρμένιου χριστιανού υπερασπιστή της Κassab που βρίσκεται σε τυμπανισμό.Στο σώμα έχουν εναποθέσει το κομμένο κεφάλι που είναι καταματωμένο θυμίζοντας την εκδοχή του M.Γκίμπσον.

10154539_416209128523711_1397411905_n

-φωτό 2 από fb Alhaffah.Mountain.Kurd με την ένδειξη Κούρδικα βουνά αποτμηθείσα κεφαλή νεαρού αγοριού.

1489134_775887532421901_1187938787_n1

-φωτό 3 αποκεφαλισμός στο Kassab.

1969256_775489575795030_1037437760_n

-φωτό 4 βεβήλωση ανθρώπινων κεφαλών.Οι εγκληματίες επειδικτικά ποζάρουν έχοντας τα πόδια τους πάνω στα κεφάλια μπάλες πριν το εναρκτήριο λάκτισμα.

bjvggj6iyaatvu_

-φωτό 5 αποκεφαλισμός στη Darra.Ο δήμιος τέρας δείχνει με τον δείκτη του δεξιού του χεριού τον Θεό.Εκτελεί εντολή εξ άνωθεν. σε twitter

θυθυθ

-φωτό 6 και 7.Δύο αποκεφαλισμοί σε λογαριασμό της Ταξιαρχίας Al Farooq.Ο ένας έχει ημερομηνία ανάρτησης 20 Μαρτίου και ο άλλος 4 Μαρτίου.

BjLVztKIYAAKv6v ιθι

-φωτό 8 Κassab

nabainkopf

-φωτό 9 καλυμμένος αποκεφαλισμός στο Kassab

mc3b6rderbanden-latakia

YΓ. H μιντιακή σεμνοτυφία λογοκρίνει τα πρόσωπα των εγκληματιών τώρα και των θυμάτων.Για την ιστορική μνήμη ξεσκεπάστε τα φέρετρα αποκαλύψτε τα εγκλήματα των Ερντογκάν Νατο ΕΕ και λοιπών.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: