Δήλωση μίσους κατά ΧΑ από τον ταραγμένο Α.Σαμαρά

Φανερά ταραγμένος από τις αποκαλύψεις που διαδέχονται η μία την άλλη και εν μέσω σύσκεψης με στενούς του συνεργάτες όπου αναζητούν "πυρήνες που τον παρακολουθούσαν στην ΕΥΠ" ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς προχώρησε στην πρώτη  δήλωση για την υπόθεση Μπαλτάκου, αλλά και για τις λοιπές επικείμενες αποκαλύψεις:
“Πολέμησα εξαρχής την Χρυσή Αυγή σκληρότερα από οποιονδήποτε άλλο. Δεν θα επιτρέψω σε μία εγκληματική οργάνωση να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής ζωής του τόπου, ούτε θα επιτρέψω απαράδεκτες συμπεριφορές από οποιοδήποτε κυβερνητικό στέλεχος. Με την ίδια αποφασιστικότητα στηρίζουμε την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Όποιος ζητά την παραίτηση των υπουργών ταυτίζεται με την Χρυσή Αυγή για μικροκομματικά οφέλη”.
Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στην πορεία της οικονομίας υπογραμμίζοντας ότι: “Η χώρα κάνει τεραστιο βήμα μπροστά, βγαίνει από την κρίση. Προχωράμε με ομοψυχία και πολιτική σταθερότητα. Η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση βγαίνει στις διεθνείς αγορές και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να την τραβήξει πίσω. Την ευθεία γραμμή που έχω τραβήξει για την πατρίδα δεν την αλλάζω”.
Το αστείο της ημέρας: Ζήτησε από τους συνεργάτες του "να αλλάξει η ατζέντα και να δοθεί βάρος στις μεγάλες επιτυχίες της κυβέρνησης στον οικονομικό τομέα"!
Τώρα ... "ψώνισε από σβέρκο"!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: