To ηφαίστειο Yellowstone θα εκραγεί το 2014; Ορισμένοι πιστεύουν ότι τα ζώα τρέπονται σε φυγή από το Πάρκο, Δείτε το ως «ένα συναγερμό». (Βίντεο).


Μια σειρά από bloggers ανάρτησαν βίντεο που δείχνουν βίσονες και άλλα ζώα που  αφήνουν το Yellowstone National Park, προτρέποντας θεωρίες ότι οι σεισμοί  και η μέχρι στιγμής σεισμική δραστηριότητα θα ξυπνήσει το supervolcano Yellowstone. yellowstonehotspring-676x450
Δύο από τους βασικούς  bloggers, πίσω από το άγχος, συζήτησαν ότι δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε πότε το supervolcano θα εκραγεί , αλλά σημειώστε ότι ο σεισμός μεγέθους 4,8 που έπληξε στις 30 Μαρτίου την περιοχή, φάνηκε να πυροδοτεί μια αντίδραση στα ζώα, που φεύγουν για κάποιο λόγο.

"Είτε πιστεύω αυτή, ή αν δεν πιστεύω αυτή την ιστορία ή όχι, δεν ξέρω. Μπορώ να σας πω αυτή την ιστορία που είδα σήμερα το πρωί σχετικά με τα βουβάλια που τρέχουν στο δρόμο ... έστω και αν αυτό συμβαίνει  από οποιαδήποτε δραστηριότητα στο Yellowstone ή όχι, δεν ξέρω », είπε ο blogger Jay Lee, ο οποίος δημοσίευσε μια ιστορία στην" tatoott1009 ιστοσελίδα του . com".
"Αλλά εγώ θα σας πω αυτό, ανεξάρτητα από την περίπτωση που μπορεί να είναι, ότι  τρέχουν μακριά από το Yellowstone,κι αυτό είναι μια προειδοποίηση κάποιου είδους." of some sort.”
http://www.theepochtimes.com/n3/593833-yellowstone-volcano-eruption-in-2014-some-believe-animals-are-fleeing-park-see-it-as-an-alert/ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THEE POCH TIMES:Corfiatiko.blogspot.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια: