ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ: ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ, Ο ΙΔΕΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ

Το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Κώλου (Τα Εννιάμερα) από τότε που εμφανίστηκε στην μπλογκοσκηνή, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρύψει τας πολιτικάς του πεποιθήσεις. Συγκρατηθήκαμε, σφιχτήκαμε, αλλά πλέον δεν κρατιόμαστε με όσα βλέπουμε και διαβάζουμε. Θα είμαστε σαφείς, το Παρατηρητήριο καλεί τους πιστούς του αναγνώστες να προτιμήσουν το σοσιαλιστικό δίδυμο του τελευταίου ενάμιση αιώνα, τους άδολους υποστηρικτές των φτωχών τάξεων, των αναξιοπαθούντων πολιτών (κυρίως αλλοδαπών), τους ταπεινούς εργάτες της Προόδου, της Ριζοσπαστικής (και σπαστικής) Αριστεράς. Εάν τον 19ο αιώνα το όνειρο των απλών ανθρώπων εκφράστηκε απ' το δίδυμο Μαρξ και Ένγκελς του Κομμουνιστικού Μανιφέστου, εάν τον 20ο αιώνα ήταν οι Σαρτρ και Μποβουάρ, οι Κάστρο και Τσε, οι Μπόλεκ και Λόλεκ, τη σήμερον ημέρα οι Αλέκος Αλαβάνος και Alexis Τσίπρας
εκφράζουν τους καημούς της εργατιάς, του μεροκαματιάρη, της νοικοκυράς, της τίμιας ιερόδουλης, του οικοδόμου, του αλβανού μετανάστη, του σκληρά εργαζόμενου κουκουλοφόρου και πολλών άλλων που το Δεξιό και ακροδεξιό παρακράτος βάζει στο περιθώριο. Παρακάτω, αποδεικνύουμε του λόγου το αληθές, ότι δηλαδή το Σοσιαλιστικό δίδυμο Αλαβάνου-Τσίπρα είναι πιό Σοσιαλιστικό και απ' το Λένιν, πιό μαρξιστικό και απ' τον Μαρξ, πιό φιλολαϊκό και απ' τον Μπιλ Γκέιτς.

ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ: Γίγαντας της Αριστερής διανόησης. Ο Αλέκος είναι ένας φτωχός, πλην τίμιος, εργάτης της Αριστεράς. Σοσιαλιστής με... το "Ψ" κεφαλαίο, δίνει νόημα και ουσία στον πολιτικό χώρο που Τιμά με τη δράση και την παρουσία του. Ας δούμε, παρακάτω, το "πόθεν έσχες" του Σοσιαλιστή Αλέκου όπως αυτό καταγράφτηκε γιά το 2008:
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος μαζί με τη σύζυγο του, έχουν συνολικά εισοδήματα 179.784,26 ευρώ.
Από τη βουλευτική αποζημίωση του ύψους 93.266,50 ο κ Αλαβάνος , έδωσε 21.000 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του κόμματος του καθώς και 5.000 στην ΜΚΟ «Ελληνικό Καραβάνι».
Έχει 3 ακίνητα στη Τήνο καθώς και το 12% συμμετοχή σε ένα ξενοδοχείο, 2 στην Αθήνα, 5 στα Χανιά 1 στο Ηράκλειο και 1 στις Βρυξέλλες. Έχει χαρτοφυλάκιο σε 9 εταιρίες: 970 μετοχές στην «Γιούρομπανκ» (σ.σ Λάτσης), 1.027 «Άλφα Μπανκ» (σ.σ Κωστόπουλος), 1.750 «Βιοχάλκο», 234 «Εμπορική», 600 «Επιχειρήσεις Αττική», 3.750 «Μινωϊκές Γραμμές», 320 «Τιτάν» (σ.σ. Αγγελόπουλος) και 399 «Ιντεραμέρικαν» (σ.σ Κοντομηνάς). Καταθέσεις ύψους 474.380,00 ευρώ.
Σεισμός-σεισμός Σοσιαλισμός. Προσπερνάμε τόσο τα συνολικά εισοδήματα του μεγάλου ηγέτη της Ριζοσπαστικής Αριστεράς όσο και την οικονομική ενίσχυση προς το Κόμμα και περνάμε στα 5.000 ευρώ δωρεά στο "Καραβάνι". Το οποίο "Καραβάνι" είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, η οποία ενισχύει οικονομικά τα θύματα πολέμου στο εξωτερικό (Κόσοβο, Παλαιστίνη, Σρι Λάνκα, Εκουαδόρ κλπ). Ο Αλέκος είναι πολιτικός στην Ελλάδα, δηλαδή τυπικά ενδιαφέρεται γιά τα συμφέροντα των εν Ελλάδι φτωχών, άπορων, άνεργων, άστεγων, ζητιάνων κλπ. Κι' όμως προτιμά να δίνει 5000 ευρώπουλα στο εξωτερικό και όχι γιά να ενισχύσει λίγους απ' τους εκατοντάδες χιλιάδες αναξιοπαθούντες στη χώρα, τους άστεγους της Αθήνας, το ταμείο ανεργίας, τα εκατοντάδες ελληνικά φιλανθρωπικά ιδρύματα κλπ. Με συνολικά 12 ακίνητα στην ιδιοκτησία του και καταθέσεις μόνον 475.000 ευρώ, ο Μέγας Σοσιαλιστής Αλέκος μπορεί να καταχωρηθεί κατευθείαν στον κατάλογο των Τρισμέγιστων Ευεργετών της εργατικής τάξης, από αυτούς που διαχωρίζουν την ιδεολογία και την τσέπη, σε αριστερή και δεξιά αντίστοιχα.

Ζήτω η γενιά των 700 ευρώ, κάτω το Κεφάλαιο, κάτω οι πολυεθνικές, Ζήτω η Αριστερά. Μπλούμ!

ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ:

Αλέκος Αλαβάνος, Ευρωβουλευτής, Μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού, Παιδείας, Νεότητας, ΜΜΕ και Αθλητισμού, 24 Μάϊου 2002: Ψήφισμα ΥΠΕΡ των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων.

Αλέκος Αλαβάνος, Πρόεδρας/βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, 2006-2007-2008: Δημόσιες δηλώσεις και αγορεύσεις ΚΑΤΑ των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων.

Αλέκος Αλαβάνος, Δεκέμβριος 1997, άρθρο στο περιοδικό "Άρδην": Ας αφήσουμε το Όρος στην ησυχία του (αναφερόμενος στο Άγιον Όρος).

Αλέκος Αλαβάνος, Οκτώβριος 2008: Κεντρικός ομιλητής κομματικής συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Ουρανούπολη, λάβρος κατά των μονών του Αγίου Όρους, του Άβατου κλπ.

Αλέκος Αλαβάνος, 8/11/2007, Συνέντευξη στη Θεσσαλονίκη γιά την επίσκεψη του στη Δημοκρ. της Μακεδονίγιας (που παρεπιπτόντως αναγνωρίζεται από τη Νεολαία ΣΥΝ):
«Θέλω να πω ότι, τουλάχιστον τις τελευταίες μέρες, στέλνονται πολύ σκληρότερα μηνύματα αδιαλλαξίας από την Ελλάδα παρά από τους γείτονές μας. Όταν, για παράδειγμα, βγαίνει ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης και λέει «Δεν είδα, δεν άκουσα, δεν μύρισα» δηλώσεις παραγόντων της δημόσιας ζωής...».

Αλέκος Αλαβάνος, 7/10/2008, Δηλώσεις κατά την παρουσίαση βιβλίου του δημοσιογράφου Σταύρου Λυγερού:
«απεχθής και εθνικιστική η πολιτική της κυβέρνησης Γκρούεφσκι...".

Το Παρατηρητήριο στηρίζει τον Αλέκο Αλαβάνο στην προσπάθεια του να τρελάνει την ελληνική πολιτική σκηνή με την απίθανη παρουσία του. Ψηφίζουμε Αλέκο και δεν το κρύβουμε. Θα ακολουθήσουν αφιερώματα στους γίγαντες του φιλολαϊκού Σοσιαλισμού, της φιλοεργατικής Αριστεράς, του Κομμουνιστικού μπλογκ, Αλέξη Τσίπρα, Γρηγόρη Ψαριανό και Αλέκα Παπαρήγα.

Πηγές: ass-watch

Δεν υπάρχουν σχόλια: