H ΧΕΙΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΜΕ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟ!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΧΕΙΜΑΡΙΩΤΕΣ
...
Έγινε σήμερα το απόγευμα η πρώτη απο την σειρά κινητοποιήσεων των αδερφών μας Βορειοηπειρωτών, για την μεθοδευμένη αρπαγή των περιουσιών τους απο την αλβανική κυβέρνηση. Ο "Στόχος" έχει αναφερθεί πάμπολλες φορές με δημοσιεύματά του στις επιχειρήσεις υφαρπαγής των βορειοηπειρωτικών περιουσιών απο τις "αρχές" του Μπερίσα, ενώ το ελληνικό ΥΠΕΞ αδιαφορεί προκλητικά για την σοβαρότατη κατάσταση, που μας θυμίζει έντονα τα όσα συμβαίνουν στα κατεχόμενα!
500 περίπου Βορειοηπειρώτες και Πατριώτες βρέθηκαν έξω απο την αλβανική πρεσβεία για να φωνάζουν για την καταπάτηση των δικαιωμάτων τους απο την Αλβανία, που προσδοκεί να γίνει κράτος- μέλος της Ε.Ε. "Η Χειμάρα είναι εδώ με σημαία και σταυρό" ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα, ενώστο πλευρό των Βορειοηπειρωτών βρέθηκαν και οι Ανένταχοι Πατριώτες. Λίγη ώρα απο την έναρξη της εκδήλωσης, ο κόσμος βγήκε στην Κηφισίας και έκλεισε την λεωφόρο για αρκετή ώρα, φωνάζοντας "ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ' ΤΗ ΧΕΙΜΑΡΡΑ" και "ΣΠΥΡΟ ΜΗΛΙΟ ΖΕΙΣ, ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ". Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Καραθάνος, ο Σταύρος Βιτάλης εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αναγέννησης, ο εκδότης Γιάννης Γιαννάκενας κ.α.
Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι νέες κινητοποιήσεις που δεν θα πραγματοποιηθούν στην αλβανική πρεσβεία, αλλά σε σημείο στο κέντρο της Αθήνας.
Περισσότερα στον "Στόχο" της Πέμπτης!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Νέα παρέμβαση της Δ.Α. για τις περιουσίες των Βορειοηπειρωτών http://papathemelis.blogspot.com/2008/12/blog-post.html