O Τάκης Μίχας στο πλευρό των Σκοπιανών Εθνικιστών

Μας είναι γνωστή η εμετική στάση του Τάκη Μίχα απέναντι στα συμφέροντα της Ελλάδας, μας είναι γνωστή η αθλιότητά του. Μαζί με τον κολλητό του...Νίκο Δήμου... βρίζουν τους Έλληνες που είναι ΑΝΤΙ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! Τώρα που ολοκληρώθηκε η αποδόμηση της Γιουγκοσλαβίας και της Σερβίας οι Αμερικάνοι ζήτησαν την βοήθειά του στην Ελληνο-Σκοπιανή διαμάχη κι έπιασε δουλειά ο αρχι-κάφρος της δημοσιογραφίας. Η επίθεσή του γίνεται πλαγίως και μέσω Γερμανίας. Φυσικά κι αυτός όπως κι ο άλλος "φιλόσοφος" ο Νίκος Δήμου... βρίσκουν ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΞΟΔΟ στα μέσα να μιλήσουν υπέρ των ΣΚΟΠΙΩΝ και κατά της Ελλάδας...κι ας είναι ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ και ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ πληρωμένοι από Αμερικάνικα συμφέροντα. Η αθλιότητα έχει πάντα τον χώρο της στα Ελληνικά ΜΜΕ...ενώ αντίθετα...έγκυροι ιστορικοί και ειδικοί επί του Σκοπιανού...έχουν ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ στα ΜΜΕ της πρωτεύουσας.

Διαβάζουμε λοιπόν στο STRATEGY-GEOPOLITICS :

Η κυριακάτικη Frankfurter Allgemeine Zeitung φιλοξενεί άρθρο για την «σλαβική μειονότητα» στη Μακεδονία παρουσιάζοντας τη βιογραφία και τις απόψεις του Παύλου Βοσκόπουλου, προέδρου του κόμματος Ουράνιο Τόξο, που εκπροσωπεί, όπως υποστηρίζουν τα μέλη του, την σλαβική «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα. Ο συντάκτης του άρθρου της γερμανικής εφημερίδας αναφέρεται σε ντόπιους που δεν μιλούσαν λέξη ελληνικά μέχρι την «ελληνοποίηση» -όπως τη χαρακτηρίζει- τοπωνυμίων και ονομάτων που ξεκίνησε με τους Βαλκανικούς πολέμους του 1912/13. Στο άρθρο φιλοξενείται μάλιστα η άποψη του δημοσιογράφου Τάκη Μίχα σύμφωνα με την οποία το ελληνικό κράτος δεν αναγνωρίζει «μακεδονική μειονότητα» επειδή φοβάται ότι πολλοί «σλαβομακεδόνες» θα διεκδικήσουν δικαστικά τις περιουσίες τους που κατασχέθηκαν μετά τον εμφύλιο του 1946/49.
Πηγη.- http://www.dw-world.de/dw/article/0,2144,3817618,00.html
Τα έχουμε εξηγήσει πολλές φορές...και αφήνουμε στην κρίση σας πλέον την κατάταξη των συγκεκριμένων δημοσιογράφων στο πάνθεον της προδοσίας.
Διαβάστε περισσότερα για τα "ποντίκια" του ΝΑΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: