ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ - ΑΠΟΛΥΤΗ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ “ελληνικών” Μ.Μ.Ε.

“Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε απόψε η συγκέντρωση των αδελφών μας Βορειοηπειρωτών. Για ένα χρονικό διάστημα μάλιστα είχε κλείσει από τους διαδηλωτές η Λεωφόρος Κηφισίας. Στην συγκέντρωση υπήρχαν και κάποια πλακάτ στα… αλβανικά! Η συντριπτική πλειοψηφία φώναζε τα συνθήματα «Λευτεριά στη Βόρειο Ήπειρο», «Η Βόρειος Ήπειρος είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ». Κανένα κανάλι δεν πρόβαλε την συγκέντρωση. Βλέπετε οι Βορειοηπειρώτες είναι ΕΛΛΗΝΕΣ και αυτό στην «νεοελλάδα» των γραικύλων αποτελεί μειονέκτημα!

Η εκδήλωση είχε αναγγελθεί εδώ και ημέρες με την παρακάτω ανακοίνωση:”Διαδηλώνουμε την αντίδρασή μας στις αλβανικές μεθοδεύσεις διαρπαγής των περιουσιών μας. Ο αγώνας στην Κακομαία - Νίβιτσα είναι αγώνας όλων μας. Ζητάμε την συμπαράσταση του ελληνικού λαού στο σύνολό του. Η βία και η σκληρότητα των αλβανικών δυνάμεων καταστολής απέναντι στους γέροντες και τις γερόντισσες που αντιστέκονται δεν πρέπει να περάσει έτσι. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ”
Όμως οι Βορειοηπειρώτες επαναλαμβάνουμε είναι ΕΛΛΗΝΕΣ και μάλιστα πολύ περισσότερο από αυτούς που μας εξουσιάζουν, δεν είναι αφρικανοί ή ασιάτες και γι’ αυτό σαν να είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους όλα τα “ελληνικά” ΜΜΕ έθαψαν κυριολεκτικά την είδηση της επιτυχημένης συγκεντρώσεώς τους στην οποία κυριάρχησε το σύνθημα “Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ”

hpim0572newpn4

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Νέα παρέμβαση της Δ.Α. για τις περιουσίες των Βορειοηπειρωτών http://papathemelis.blogspot.com/2008/12/blog-post.html