Τα μουσικά σώου των «γουρουνιών της εξουσίας»



Η εικόνα της συναυλίας που έγινε μέσα στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα είναι καταλυτική. Σου φέρνει αμέσως στο μυαλό «το μηδέν και το άπειρο» του Καίσλερ: Την ομοιότητα των γουρουνιών της εξουσίας!!!
Σου φέρνει, όμως και μια εντελώς αντίθετη εικόνα στο μυαλό: Την εικόνα που ο Ιησούς Χριστός αναποδογυρίζει του πάγκους των εμπόρων που είχαν μετατρέψει το ναό σε «οίκο εμπορίου»!!!
Σίγουρα, αν βρισκόταν ο Χριστός στη μουσική φιέστα του Αγ. Παντελεήμονα θα τους πέταγε όλους έξω με τις …κλωτσιές!!!
Η εικόνα αυτής της μουσικής φιέστας είναι καταλυτική: Η υψηλή κοινωνία και οι ποικίλες παρασιτικές εκβλαστήσεις της, όλοι αυτοί οι οποίοι με την καλοαναθρεμμένη και εύθυμη αυθάδειά τους διαλύουν την ελληνική κοινωνία και σπέρνουν την εξαθλίωση και το μίσος, θεατρίνιζαν γύρω από το θηριώδες υποκριτικό τέχνασμα: «Ο πολιτισμός ενώνει»!!!

Ο χλιδάτος εμπορικός πολιτισμός τους, τα σκόπιμα δάκρυα αυτού του πολιτισμού των δόλιων πολιτικών τους παιχνιδιών είναι τόσο ΕΝΩΤΙΚΑ που είχαν την ανάγκη της περιφρούρησης από πλήθος κρανοφόρων των ΜΑΤ!!!

Τι αβυσσαλέα υποκρισία: να μιλούν για «πολιτισμό που ενώνει»οι καμαρίλες του καθεστώτος με τις παγερές γεροντικές τους ρυτιδώσεις, αυτοί που εκτελούν εν ψυχρώ την ελληνική κοινωνία και μισούν θανάσιμα τον ελληνικό λαό!!!

Να μιλούν τα ανδρείκελα της Νέας Τάξης για «πολιτισμό που ενώνει» σε μια περιοχή κατεχόμενη από τις αλλοδαπές μαφίες και σε μια εποχή που αυτά τα ανδρείκελα έχουν μεταβάλει την Ελλάδα σε κρανίου τόπο και εξορίσει τον ελληνικό λαό από το ίδιο του το σπίτι!!!

Να μιλούν για «πολιτισμό που ενώνει» με ασπίδα τις κατασταλτικές δυνάμεις του καθεστώτος, με το λαό της περιοχής στο «γύψο».

Τι αβυσσαλέο θράσος να μιλεί ο Ιερώνυμος για «πολιτισμό που ενώνει» όταν εν ψυχρώ καταλύει τον Ορθόδοξη πολιτισμό και μετατρέπει τους ναούς σε κοσμικά μουσικά τελετουργικά θεάματα ψυχαγωγίας!!!

Το γιατί πήγαν στον Αγ. Παντελεήμονα και όχι σε ένα θέατρο ή πολιτιστικό κέντρο (γιατί αλήθεια στο Μέγαρο του σπόνσορα της εκδήλωσης) για να δώσουν την θεατρική τους παράσταση το έχουμε αναλύσει στο άρθρο: «Αγ. Παντελεήμονας: Πολυσήμαντη νεοταξική επίθεση»
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5192

Θα προβούμε, όμως, σε μια παρατήρηση σχετική με τη «δημοκρατία» του «πολιτισμού που ενώνει»: Τα προπαγανδιστικά φερέφωνα του καθεστώτος (ΜΜΕ) δώσανε μεγάλη διάσταση στο σώου αυτό των διαπλεκόμενων εξουσιών…

Δεν είπαν ούτε μια λέξη για το πλήθος των απλών πολιτών που διαμαρτυρήθηκαν, για την Κάρτα του Πολίτη, στο Σύνταγμα κόντρα στα μεγάλα εμπόδια που έστησαν οι εξουσίας.

ΟΙ διαμαρτυρίες των Ελλήνων πολιτών δεν είναι είδηση.

Ειδήσεις είναι μόνο τα τελετουργικά σώου των παρασίτων της εξουσίας…

Αυτή είναι η «δημοκρατία» τους …

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: