Δαιμονισμένοι” στα Υπουργεία ; Τα παιδάκια του Θεού, της Εκκλησίας, της Ελλάδας, βρε αθεόφοβοι ; Τι ψυχή θα παραδώσετε ; Πως θα αντικρύσετε τους γονείς σας και τα παιδιά σας ;



Πιο διεστραμμένο και σατανικό μυαλόσκέφτηκε να κόψει τα επιδόματα για τα παιδάκια μας, τα αγγελάκια του Θεού, της Εκκλησίας, της Ελλάδας,ενώ προεκλογικά υποσχόνταν ότι δεν θα τα πειράξει, αλλά θα τα αποκασταστήσει ;
Πιο διεστραμμένο,σατανικό, “δαιμονισμένο” μυαλό εισηγήθηκε το κόψιμο του αφορολογήτου για τα νέα παιδιά της Ελλάδας, τα παιδιά του Θεού, της Εκκλησίας, των σχολείων και των νηπιαγωγείων μας ; Δεν του αρκούσε ότι όσοι είχαν περισσότερα παιδιά, πλήρωναν και πληρώνουν διπλάσιους και τριπλάσιους φόρους και χαράτσια από τους άλλους;


Αυτοί οι διεστραμμένοι εγκέφαλοι που σκέφτηκαν αυτά τα μέτρα, ζητούν να ξεπαγιάσουν, να αρρωστήσουν,να πεινάσουν, να διψάσουν, να εξοντωθούν τα παιδιά μας, που είναι πλάσματα του Θεού, τα αγγελάκια της Εκκλησίας και της Ελλάδας! Τα ρίχνουν στο Καιάδα, δείχνοντας επιδόσεις “Ηρώδη και Φρέντυ Κούγκερ”

Έτσι θέλει να καταντήσει τα παιδιά των Ελλήνων η κατοχική τρικομματική κυβέρνηση της ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ και του σύγχρονου  ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ! Εικόνες ΦΡΙΚΗΣ από αγγελούδια   της  παλιάς  Κατοχής ( 1941-1944 ) !
Γεμίζει η Ελλάδα ορφανά… Και αυτά τα διεστραμμένα, “δαιμονισμένα” μυαλά θέλουν να γεμίσουν την Ελλάδα με ακόμα περισσότερα ! Δεν τους νοιάζει τίποτα ! Δεν υπολογίζουν τίποτα ! Ισοπεδώνουν τα πάντα, ακόμα και τους ψηφοφόρους τους, εκείνους που τους πίστεψαν στις εκλογές του Ιουνίου !
Ποιος υγιής άνθρωπος θα άφηνε ανεξέλεγκτους τους “αστακοπολέμους” και τα μπουγέλα με ουίσκι και βότκα και  θα στρέφονταν, με τόσο μίσος ( ; ) και κακία ( ; ) κατά των νέων παιδιών της Ελλάδας ;
Τίποτα δεν είναι τυχαίο ! Είναι ένα καλά οργανωμένο σχέδιο ! Αλλά λησμονούν τον παράγοντα ” Θεός” και “Παναγία”. Που, αργά ή γρήγορα, θα επέμβουν για να σταματήσουν τους “δολοφόνους” των παιδιών τους !
Αν όσοι σχεδιάζουν τα παιδοκτόνα μέτρα, έχουν βαλθεί να γίνουν “Ηρώδηδες και Μήδειες” , αν δεν τους νοιάζει να τους αποκαλεί όλη η Ελλάδα “παιδοκτόνους” και “εθνοκτόνους”, αν δεν τους νοιάζει ότι θα γίνουν ηθικοί αυτουργοί σε νέους θανάτους,ΤΟΤΕ θα τους πειράξει η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ!
Αν ψηφιστούν και εφαρμοστούν αυτά τα μέτρα, καμία ευλογία του Θεού δεν θα έρθει στο ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟ και ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, και – φοβάμαι- ότι το αίμα των αθώων ψυχών που πέθαναν πρόωρα ( και θα πεθάνουν στο εγγύς μέλλον ) θα φέρειΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ στους υπαίτιους της Νέας Εθνικής “Μικρασιατικής” Καταστροφής !
Δεν θα προλάβουν, όμως … Το τέλος των πειθήνιων “ελλήνων”  υπαλλήλων της Τρόικα πλησιάζει, γιατί θα βρεθούν ΑΝΤΡΙΚΕΙΕΣ φωνές βουλευτών της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, που δεν θα ψηφίσουν τα ΑΔΙΚΑ και ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΑ μέτρα και θα στείλουν τα “ανθρωπάρια” σπίτι τους, χωρίς να υπ0λογίζουν ” καρέκλες” και “θώκους”. Θα υπάρχουν παλικάρια, στα 3 κόμματα, που θα πουν το ΟΧΙ, ώστε να μπορούν – αύριο- να αντικρύζουν στα μάτια τους Έλληνες ; Πιστεύω πως υπάρχουν, θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν…
Πατέρες της Εκκλησίας μας, Επίσκοποι της Εκκλησίας,
ακούω τις φωνές σας στα πνευματικά παιδιά σας : “κάντε παιδιά, πολλά παιδιά”, είναι ευλογία Θεού”.
Τώρα ήρθε η δική σας ώρα, να προστατεύσετε τα δικά σας παιδιά, τα εγγονάκια σας, τα πνευματικά σας παιδιά, που γεμίζουν με τις φωνούλες τους τους ναούς, τα κατηχητικά, τις νεανικές ενοριακές συντροφιές από τα ΓΑΜΨΑ ΝΥΧΙΑ αιμοβόρων “ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ” που, ΑΝΗΘΙΚΑ και ΥΠΟΥΛΑ  και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ και ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΑ και ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΑ, προσπαθούν να τα βλάψουν ! Προσπαθούν να λερώσουν τις “εικόνες του Θεού” ! Ξέρουν ότι οι Πολυμελείς Οικογένειες είναι τα στηρίγματα των ενοριών, των Μητροπόλεων, των μοναστηριών, των χριστιανικών αδελφοτήτων, από κει που ξεπηδούν τα στελέχη της Εκκλησίας !
Έχουμε πόλεμο εναντίον τους !
Προσπάθεια οικονομικής, σωματικής και ψυχικής τους εξόντωσης !
Σεβασμιότατοι,
κινδυνεύει η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, των Πατριαρχείων, των Ιεραποστολών, τα παιδιά της Εκκλησίας !
Έχουμε πόλεμο ! Ανοίγουν, με την οικονομική εξαθλίωση, τη πόρτα για τη βασιλεία του “Αντιχρίστου”, με πρωτοφανείς για βαπτισμένους Χριστιανούς αντιχριστιανικές και δαιμονιώδεις πράξεις ! Το βλέπεις στα μάτια όσων υπερασπίζονται τα ανήθικα αυτά μέτρα , που θα γυρίσουν ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ σε βάρος όσων τα στηρίζουν και όσων τα ψηφίσουν !
Δεν νοείται μέλος της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας που, μετά τα ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΑ μέτρα, θα παραμείνει μέλος αυτών των 3 τρισάθλιων κομματικών μηχανισμών ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ και ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ των Ελλήνων. Αλλιώς, γίνεται συνένοχος σε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ( αν ο φόνος ενός ανθρώπου είναι έγκλημα, πόσο μάλλον η αυτουργία, φυσική και ηθική, στο ” φόνο” χιλιάδων ανθρώπων … ) και ΑΝΑΞΙΩΣ μεταλαμβάνει των Αχράντων Μυστηρίων ! Αυτή είναι η πικρή ΑΛΗΘΕΙΑ, αδέλφια μου !
Δεν μισούμε τους “διαμονισμένους” αυτούς ανθρώπους που σκέφτηκαν αυτά τα μέτρα και σκέφτονται να τα ψηφίσουν!
Τους ΛΥΠΟΜΑΣΤΕ, λυπόμαστε για το κατάντημά τους και την ηθική τους κατάπτωση !
Για τον ολέθριο κατήφορο που έχουν πάρει ! Δεν είναι αργά για να μετανοήσουν και να αλλάξουν στάση !
Αυτό που πάνε να κάνουν είναι ΕΓΚΛΗΜΑ, ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ της νέας γενιάς των Ελλήνων !
Κι αν αυτοί δεν καταλαβαίνουν, έχουν ΗΘΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ να τους σταματήσουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, οι Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδας, της Κρήτης και των Δωδεκανήσων, το Άγιο Όρος, και η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !
Δυστυχώς, ο ηθικός, πνευματικός κατήφορος της Ελληνικής Πολιτικής Ηγεσίας συνεχίζεται, αλλά μεγάλη ευθύνη έχουμε και εμείς οι βαπτισμένοι Χριστιανοί που ζούμε μέσα στην αμαρτία και χωρίς Χριστό ! Φταίμε και εμείς , αλλά και όσοι εγκατέλειψαν την Εκκλησία και μπλέχτηκαν με αθεϊα, παραθρησκείες και πλάνες !
Μας σώζει, ως τώρα, από την ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ οι προσευχές των Αγίων που ζουν στο Άγιο Όρος, και σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με όποιο σχήμα έχουν. Μας σώζουν οι μεσιτείες της Παναγίας και των Αγίων. Μας σώζει η αγάπη του Θεού που δεν μας ξεχνά, παρόλο που είμαστε αγνώμονες, αχάριστοι, εγωιστές, αμαρτωλοί, πλεονέκτες κλπ !
Προσευχή, αδέλφια μου, στο Κύριο μας Ιησού Χριστό, να μην μας “εγκαταλείψει” ( θεολογικώς ), αλλά να γίνει ΙΛΕΩΣ σε εμάς τους αμαρτωλούς και αναξίους.
Και τους “ημίτρελους” πολιτικούς (αν )εγκεφάλους να συνετίσει και να φωτίσει, ώστε να αποσύρουν τα επαίσχυντα μέτρα που είναι σε βάρος των μικρών Αγγέλων της Εκκλησίας και της Ελλάδας, ή άλλως πως να τους “σταματήσει”, όπως κάποτε η Υπεραγία Θεοτόκος σταμάτησε τους Πέρσες και Αβάρους και έσωσε τη Πόλη, τη Κωνσταντινούπολη, από το μένος τους !
Αδέλφια μου, έρχεται ΠΕΙΝΑ, οι αποτυχημένοι πολιτικοί των τελευταίων 30 χρόνων, μας οδηγούν σε ΠΕΙΝΑ. Έρχεται ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ και χρειάζεται να δείξουμε ΥΠΟΜΟΝΗ.
Ας λέμε καθημερινά, όσο περισσότερο μπορούμε την ΕΥΧΗ : Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησέ μας τους αμαρτωλούς.
Η κρίση των εθνών
Κατά Ματθαίον, κεφάλαιο 25 :
31 «Όταν λοιπόν έρθει ο Υιός του ανθρώπου μέσα στη δόξα του και όλοι οι άγγελοι μαζί του, τότε θα καθίσει πάνω στο θρόνο της δόξας του. 32 Και όλα τα έθνη θα συναχτούν μπροστά του, και θα τους ξεχωρίσει μεταξύ τους όπως ακριβώς ο ποιμένας ξεχωρίζει τα πρόβατα από τα κατσίκια. 33 Και θα στήσει αφενός τα πρόβατα από τα δεξιά του, αφετέρου τα κατσικάκια από τα αριστερά του. 34 Τότε θα πει ο βασιλιάς σ’ αυτούς που είναι από τα δεξιά του: “Ελάτε οι ευλογημένοι του Πατέρα μου, κληρονομήστε την ετοιμασμένη για σας βασιλεία από την αρχή της δημιουργίας του κόσμου. 35 Γιατί πείνασα και μου δώσατε να φάω, δίψασα και μου δώσατε να πιω, ήμουν ξένος και με περιμαζέψατε, 36 γυμνός και με ντύσατε, ασθένησα και με επισκεφτήκατε, ήμουν σε φυλακή και ήρθατε προς εμένα”. 37 Τότε θα του αποκριθούν οι δίκαιοι λέγοντας: “Κύριε, πότε σε είδαμε να πεινάς και σε θρέψαμε, ή να διψάς και σου δώσαμε να πιεις; 38 Και πότε σε είδαμε ξένο και σε περιμαζέψαμε, ή γυμνό και σε ντύσαμε; 39 Και πότε σε είδαμε να είσαι ασθενής ή σε φυλακή και ήρθαμε προς εσένα”; 40 Και αφού αποκριθεί ο βασιλιάς, θα τους πει: “Αλήθεια σας λέω, εφόσον το κάνατε σ’ έναν από αυτούς τους αδελφούς μου τους ασήμαντους, σ’ εμένα το κάνατε”.
41 Τότε θα πει και σ’ αυτούς που θα είναι από τα αριστερά του: “Φύγετε από εμένα οι καταραμένοι, στη φωτιά την αιώνια, την ετοιμασμένη για το Διάβολο και τους αγγέλους του. 42 Γιατί πείνασα και δε μου δώσατε να φάω, δίψασα και δε μου δώσατε να πιω, 43 ήμουν ξένος και δε με περιμαζέψατε, γυμνός και δε με ντύσατε, ασθενής και σε φυλακή και δε μ’ επισκεφτήκατε”. 44 Τότε θα αποκριθούν και αυτοί λέγοντας: “Κύριε, πότε σε είδαμε να πεινάς ή να διψάς ή ξένο ή γυμνό ή ασθενή ή σε φυλακή και δε σε διακονήσαμε”; 45 Τότε θα αποκριθεί σ’ αυτούς λέγοντας: “Αλήθεια σας λέω, εφόσον δεν το κάνατε σ’ έναν από αυτούς τους ασήμαντους, ούτε σ’ εμένα το κάνατε”. 46 Και θα πάνε αυτοί σε κόλαση αιώνια, ενώ οι δίκαιοι σε ζωή αιώνια».
http://kainidiathiki.agiooros.org/index.php?id=1&bt=%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1+%CE%9C%CE%B1%CF%84%CE%B8%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BD&ch=25&ancnew=AM

ΣΑΜΑΡΆΣ,ΒΕΝΙΖΈΛΟΣ,ΚΟΥΒΈΛΗΣ, ΟΙ ΝΈΟΙ “ΗΡΏΔΗΔΕΣ” ; ΟΡΓΉ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΈΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΈΕΣ “ΑΘΛΙΌΤΗΤΕΣ” ΣΤΟΥΡΝΆΡΑ, ΣΤΑΪΚΟΎΡΑ, ΒΡΟΎΤΣΗ ΚΑΤΆ ΠΟΛΎΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΤΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ !

http://ierapostoli.wordpress.com/2012/09/28/hrodis_prothipourgos/

ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΎΡΓΗΜΑ ΌΣΟΙ ΕΊΝΑΙ “ΗΘΙΚΟΊ ΑΥΤΟΥΡΓΟΊ” ΤΩΝ 3.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΏΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΆΔΩΝ ΆΛΛΩΝ ΘΑΝΆΤΩΝ, ΚΎΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ;

http://ierapostoli.wordpress.com/2012/09/18/genoktonia_hellas-2/

Κ. ΣΑΜΑΡΆ, ΠΡΙΝ “ΣΦΆΞΕΤΕ” ΠΟΛΎΤΕΚΝΟΥΣ, ΆΝΕΡΓΟΥΣ, ΑΝΆΠΗΡΟΥΣ,ΣΥΝΤΑΞΙΟΎΧΟΥΣ, ΤΡΊΤΕΚΝΟΥΣ ΚΛΠ, ΔΕΊΤΕ ΑΥΤΆ …

http://ierapostoli.wordpress.com/2012/09/16/samaras_neametraeksathliosis/

ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΌ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΌ ΑΔΙΈΞΟΔΟ ΠΟΛΛΈΣ ΟΡΘΌΔΟΞΕΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΈΣ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ; ΑΠΕΓΝΩΣΜΈΝΕΣ ΕΚΚΛΉΣΕΙΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΌΛΩΝ ( ΠΕΡ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΉ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΉ Γ’ 2012 )

http://ierapostoli.wordpress.com/2012/09/16/oikonomiki_krisi2012/

ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΌ ΣΕΜΙΝΆΡΙΟ 2012-2013,ΑΘΉΝΑ.

http://ierapostoli.wordpress.com/seminario_2012/

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: