ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;;ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!


Ο ακραίος Ισλαμιστής ηγέτης, Omar Bakri προειδοποίησε τα βαλκανικά κράτη ότι θα εξαπολύσει επιθέσεις εναντίον τους,



σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη στη βουλγαρική εφημερίδα «24 Chasa". 

Σύμφωνα με τον ριζοσπάστη κληρικό, ο οποίος για σχεδόν 20 χρόνια ζούσε στο Λονδίνο, τα Βαλκάνια είναι μια περιοχή που ανήκει στο Ισλάμ.
"Όταν το Ισλάμ εισέρχεται σε μια περιοχή, αυτό το κράτος γίνεται ισλαμικό, γι 'αυτό είναι καθήκον μας να τους απελευθερώσουμε", δήλωσε ο Bakri, ο οποίος ζήτησε ερωτούμενος για τις ευρωπαϊκές χώρες που θεωρεί ισλαμικές, απάντησε: "Ισπανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Αλβανία , Κοσσυφοπέδιο, πΓΔΜ και Βοσνία είναι όλες ισλαμικές χώρες. "
 
 
Στην απειλή για τη Βουλγαρία, ο Bakri εξήγησε:. "Η Ισπανία είναι μια ισλαμική χώρα, η οποία έχει περάσει ανά τους αιώνες υπό μουσουλμανική κυριαρχία. Η Βουλγαρίας απ' την άλλη λόγω της συνεργασίας με το Ισραήλ και την αποστολή στρατευμάτων στην εισβολή του Αφγανιστάν και του Ιράκ, είναι ένα νομιμοποιημένος στόχος για να χτυπηθεί. "

Bakri, ο οποίος έζησε στο Λονδίνο για 20 χρόνια, του αφαιρέθηκε το δικαίωμα να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά την απομάκρυνσή του από τη χώρα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις του 2005 σε λεωφορεία του Λονδίνου. Πιστεύεται ότι έχει ισχυρούς δεσμούς με την ηγεσία της Αλ Κάιντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: